GÜNDEM

Sevilay Yılman'dan asparagas haber tepkisi: Leş kargaları

Medya Radar haber sitesinin hakkında yaptığı "yazılarına son verildi" haberine tepki gösteren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, çok sert ifadeler kullandı.

Sevilay Yılman'dan asparagas haber tepkisi: Leş kargaları

AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın attığı darbe imalı sözlere ilişkin tweet atan ve sosyal medyada linç yiyen Sevilay Yılman, bir süre izne ayrılmış ve yazılarına ara vermişti. Bu durumu fırsat bilen bazı yayın organları Yılman'ın yazılarına son verildiğine ilişkin asparagas haberler yayınladı. 

Dün Gazeteciler.com vasıtası ile asparagas haberi yazanlara tepki gösteren Sevilay Yılman, bugün de köşe yazılarına yeniden başlayarak cevap verdi. Yılman'ın sözleri ise zehir zemberek... 

İşte o ifadeler:

....

Hülasa… O kadar canım sıkıldı ki yapılan haksızlığa… Hele bir de FETÖ’cülerin muktedir oldukları dönemde… Yazdıklarımdan rahatsız olduğu için Pensilvanya’dan gelen telefon üzerine yayınlarımı durdurmamı isteyecek kadar o alçakların etekleri altında dolaşan bazılarının yazdıklarını görünce… Midem bulandı ve kısa bir süre ara vermek istedim her şeye. Kafa iznine ayrıldım yani. Dün sabah o kafayı dinlendirirken işte gelen telefonlar, mesajlar sonrası hakkımda; “Patronajı yazılarına son verdi” haberlerinin yapıldığını öğrendim. Ve geçtim elmahkum klavyemin başına. Özetle sevgili okurlarım… Birkaç gün daha dinlenme planım varken… Çıkan asparagas, hayal mahsulü haberler nedeniyle bugün yazmaya başladım. Leş kargaları… Asparagasçılıkta usta bazıları üzülecek ama buradayım hala… Ve Allah izin verirse daha da olmaya devam edeceğim.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar