POLEMİK

Sevilay Yılman'dan Abdülkadir Selvi'ye sert yanıt

Sevilay Yılman ile Abdülkadir Selvi arasındaki anket polemiği seviyesiz bir kavgaya doğru yol alıyor..

Sevilay Yılman'dan Abdülkadir Selvi'ye sert yanıt

Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi arasındaki anket polemiği tam gaz sürüyor.

Sevilay Yılman, Abdülkadir Selvi'nin 'Afrin sonrası AK Parti'nin oyu yüzde 55'e çıktı' şeklindeki yazısına itiraz etmiş, Hürriyet yazarından "Ben kuaför dedikodularıyla yazmıyorum" yanıtı gelmişti.

Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde Abdülkadir Selvi'ye yine fena yüklenerek "Kendisini iyi bir gazeteci sanıyordum, meğerse o iyi bir demogomuş" ifadesini kullandı.

İşte Sevilay Yılman'ın Abdülkadir Selvi'ye yanıtı:

OLMADI BU CEVAP ABDÜLKADIR SELVİ

“ANKETLERE göre, Afrin operasyonu AK Parti’nin oylarını yüzde 55’e çıkardı” diyen Abdülkadir Selvi ile aramızda başlayan polemik ne yazık ki seviyesiz bir noktaya doğru kaymaya başladı. İtirazıma cevap verdiği yazıda şahsen aradığım cevabı bulamadım. Selvi’nin iyi bir gazeteci olduğundan hiç şüphem yoktu, ama verdiği yanıt sayesinde öğrendim ki aynı zamanda iyi de bir demagogmuş!

Ben “AK Parti anket yapmıyor” demedim. “Yapılan bu anketler Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a iletilmiyor” da demedim. Dediğim şuydu: “Yapılan hiçbir ankette, ‘Afrin Operasyonu AK Parti’nin oyunu yüzde 55’e yükseltti’ çıkarımına vardıracak bir soru yok, böyle bir sonuçla ilgili kimsede bir bilgi de yok!”

Şimdi bunun cevabını vermek yerine, konuyu çarpıtıp dallandırıp budaklandırmaya ne gerek vardı! İtiraz noktam gayet net ve söylediğim şey de kolay anlaşılabilirken niye bu öfke sevgili meslektaşım Abdülkadir Selvi?

Sevilay Yılman'ın yazısın tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar