GÜNCEL

Sevilay Yılman yazdı: Millet İttifakı'nda “çatlak” iddiası doğru olabilir mi?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olma konusunda netleştiğini bunu alelen belli etmesi karşısında İYİ parti lideri Meral Akşener'in bu durumdan rahatsız olduğunu kaleme aldı.

Sevilay Yılman yazdı: Millet İttifakı'nda “çatlak” iddiası doğru olabilir mi?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olma konusunda netleştiğini bunu alelen belli etmesi karşısında İYİ parti lideri Meral Akşener'in bu durumdan rahatsız olduğunu kaleme aldı. Yılman, geçen hafta İsmail Küçükkaya'nın  FOX TV’deki programına konuk olan Meral Akşener'in  “Millet İttifakı” adaylığı ile ilgili sözlerinden yola çıkarak, “Bu ne acele beyler! Biraz sakin olun! En nihayetinde adayı beraber belirleyeceğiz değil mi?” dercesine…Son dönemde adaylıkla ilgili yaptıkları açıklamalarından, çıkışlarından rahatsız olduğunun bariz biçimde mesajını veriyor' diyerek yerinde bir tespitte bulundu. 

İşte o yazı... 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olma konusunda netleştiğini ve bu yönde aksiyon aldığını söylemem sanırım yanlış olmaz.

Çünkü gerek kendisinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar gerekse yakın kurmayları olarak bilinen isimlerin açıkça; ”Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur” söylemleri meseleyi doğruluyor.

Partinin genel merkezinde de hemen herkesin Kemal Bey’in aday olacağı fikrinde birleştiği kesin gibi.

Nereden biliyorum bunu?

Elbette ki yaptığım görüşmelerden.

Biliyorsunuz…

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu’nun aday olması halinde neden kazanma olasılığının olmadığına dair iki yazı kaleme aldım.

Çoğunluk destekliyordu ancak desteklemeyen daha doğrusu tezimi doğru bulmayanlar da oldu.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar