MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman yazdı: Elmalı davasındaki yanlış bilinen tüm gerçekler!

TÜRKİYE'nin gündemini sarsan Elmalı davasına ilişkin Habertürk yazarı Sevilay Yılman çarpıcı bir yazı kaleme aldı. "Elmalı davasındaki yanlış bilinen tüm gerçekler!" yazısında Yılman olayın başka bir boyutu olduğunu belirtti ve "Çocuğun o resimlere döktükleri ağabeyi İ.E.G ile yaşadıklarından ve ağabeyinin dayısı S.G ile yaşadıklarına şahitlikten kaynaklı olabilir" dedi.

Sevilay Yılman yazdı: Elmalı davasındaki yanlış bilinen tüm gerçekler!

Elmalı davası Türkiye'nin gündemini sarstı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman da infial yaratan olayın ardından  istismara uğradığı iddia edilen çocukların, istismar yaptığı iddia edilen anne ve üvey babanın ifadeleri, adli tıp raporları dahil tüm bilgi ve belgelere ulaştığını ve okuduğunda dehşete düştüğünü belirtti.

"Konu çok hassas ve toplumda hemen her kesimden tüm insanların sinir uçlarını oynatan Elmalı davasıyla ilgili asla yanlış anlaşılmak istemiyorum…" diyen Yılman, "Her iki çocuğun da anne ve üvey baba tarafından cinsel bir istismara uğradığını söyleyebilmek pek mümkün değil." dedi.

İşte o yazı:

Anlatılanlar, yazılanlar korkunçtu. Ve tabii ben de herkes gibi; "Böyle bir acımasızlığa, rezalete rağmen mahkeme üyeleri nasıl ve neden tahliye kararı verir? Yüreğinde azıcık insan sevgisi olan bir yargı mensubu nasıl göz yumar bir lokma çocukları pisliklerine, sapkınlıklarına alet eden insanların serbest kalmasına? Kim bu vicdansız yargı mensupları?" deyip düştüm olayın peşine... Ve iddianame, istismara uğradığı iddia edilen çocukların, istismar yaptığı iddia edilen anne ve üvey babanın ifadeleri, adli tıp raporları dahil velhasıl tüm bilgi ve belgelere ulaştım.

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar