GÜNDEM

Sevilay Yılman 'şok geçirdi' demişti! Kılıçdaroğlu kayak tatili için ilk kez konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ depreminin ardından Palandöken'e tatile giderek eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Herkes bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceğini merak ediyordu. Kafa Radyo'da Candaş Tolga Işık ve Güçlü Mete'nin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun tatili ile ilgili kez açıklama yaptı.

Sevilay Yılman 'şok geçirdi' demişti! Kılıçdaroğlu kayak tatili için ilk kez konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ'daki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunmuş, ardından Erzurum'a kayak tatiline gitmişti. İmamoğlu bu harekti ile büyük tepki çekmişti. İmamoğlu'nun tatili için CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun şok geçirdiği iddia edilmişti.

Kafa Radyo'da Candaş Tolga Işık ve Güçlü Mete'nin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,bu konu ile ilgili kez konuştu ve 'Tatil demek doğru değil' dedi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Elazığ'a gitmesi doğruydu. Tatil demek ne kadar doğru bilmiyorum ama çocukları orada. Bu tür konularda duyarlı olmak gerekiyor.

SEVİLAY YILMAN NE DEMİŞTİ?

"Görüştüğün, konuştuğum CHP'li bütün kaynaklarım Kemal Bey'in şok geçirdiğini söyledi. Ayrıca Kemal Bey'in kurmayları aracılığıyla da Ekrem Bey'e ulaşıp 'Doğru olmadı bu. Orada insanlar ölüyor. Hala enkaz altında çalışmalar var. Hal böyleyken Ekrem Bey'in kalkıp dağa tatile gitmesi bir de onu kalkıp sosyal medyadan fotoğraflarla lanse etmesi doğru olmamıştır' mesajını ilettiğinden eminim"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar