GÜNDEM

Sevilay Yılman Musa Orhan'ın tecavüz olayının perde arkasını yazdı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Pınar İpek isimli genç kadının, Uzman Çavuş Musa Orhan tarafından tecavüze uğradığı iddiası ve olayın ardından intihar etmesine ilişkin bilinmeyenleri yazdı.

Sevilay Yılman Musa Orhan'ın tecavüz olayının perde arkasını yazdı

Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşayan Pınar İpek'in, Uzman Çavuş Musa Orhan tarafından tecavüze uğradığının iddia edilmesinin ardından intihar etmesi konusnuda tepkiler ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman da yaşanan iğrenç olayla ilgili bilinmeyenleri, yaptığı araştırmaları bugünkü köşesine taşıdı.

İşte Sevilay Yılman'ın o yazısı:

Musa Orhan tarafından aleni cinsel saldırıya maruz kalan ve kaldığı bu şiddete dayanamayıp babasının silahı ile intihar girişiminde bulunan İpek Er, 1 aydan beri verdiği yaşam savaşını dün gece kaybetti.

Allah’tan rahmet diliyorum…

Anacığı başta olmak üzere tüm ailesine de sabır.

Gerçekten kabullenmesi imkansız bir acı.

Olaydan haberdar olduğunuzu düşünüyorum ancak neyi ne kadar biliyorsunuz kestiremiyorum zira evet gerçekten trajik bir olay var ortada ama bu olayla ilgili bazı yazılanlar, anlatılanlar da doğru değil.

Ben şimdi size elimdeki belgelerden, öğrendiğim detaylardan hareketle tek tek tüm gerçekleri aktaracağım…

Batman’ın Beşiri ilçesinde yaşayan İpek’in Siirt Jandarma’da görevli Uzman Çavuş Musa Orhan ile yolu Facebook denilen mecrada kesişiyor.

Hem İpek’in hem de Musa Orhan’ın savcılığa verdiği ifadelerden anladığım kadarıyla Facebook'ta yaklaşık 1 yıl evvel başlayan bu tanışıklık kah yazışarak kah görüntülü konuşarak flörte dönüşüyor.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar