GÜNCEL

Sevilay Yılman, kendisini dedikoducu olmakla suçlayan Fatih Tezcan'a ateş püskürdü!

Sevilay Yılman, Ayasofya Camii imamı Mehmet Boynukalın'ın sosyal medyadaki toplumsal mesajlarına tepki göstermesi üzerine gazeteci Fatih Tezcan tarafından hedef alındı. Tezcan, Yılman'ı tahrikçi, dedikoducu ve fitneci olmakla itham edince ikili arsında gerilim arttı.

Sevilay Yılman, kendisini dedikoducu olmakla suçlayan Fatih Tezcan'a ateş püskürdü!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, gazeteci Fatih Tezcan'ın kendisini hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Yılman'ın, Ayasofya Camii imamı Mehmet Boynukalın'ın sürekli olarak sosyal medya üzeriden paylaştığı toplumsal mesajlardan rahatsızlık duyduğunu belirtmesi üzerine başlayan ikili arasındaki atışmada, Tezcan, Yılman'ı tahrikçi, dedikoducu ve fitneci olmakla itham etti. 

Sevilay Yılman, Tezcan'ın ithamları üzerinden, Boynukalın'ın diğer memur olarak görev yapan imamlardan ayrıcalıklı olduğunun ve kayrıldığının anlaşıldığını belirtti. Tezcan'ın ''Alakayı bilmiyorsun çünkü bir mezhebin ve ideolojinin gaztecisisin, Türkiye'nin değil'' şeklindeki sözlerini, ''Alevisin, haddini bil kurcalama!'' olarak anlamlandıran Yılman, kurcalamaya devam edeceğini söyledi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar