GÜNCEL

Sevilay Yılman: İnsan kaçakçılığı skandalındaki kilit isim ile konuştum!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşe yazısında, belediyeler eliyle Almanya’ya yapılan insan kaçakçılığına yönelik araştırmasında, kilit isim olarak belirttiği Ersin Kilit ile yapmış olduğu telefon görüşmesini aktardı ve görüşmeyi inandırıcı bulmadığını söyledi.

Sevilay Yılman: İnsan kaçakçılığı skandalındaki kilit isim ile konuştum!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşe yazısında, belediyeler eliyle Almanya’ya yapılan insan kaçakçılığına yönelik araştırmasında, kilit isim olarak belirttiği Ersin Kilit ile yapmış olduğu telefon görüşmesini aktardı. Yılman, Kilit’in kendisine mail yoluyla ulaşmasının ardından telefonla görüştüklerini söyledi ve Kilit’in insan kaçakçısı şeklinde gündeme gelmekten rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Sevilay Yılman, yapılan görüşme neticesinde Kilit’i inandırıcı bulmadığını söyledi. Tek derdinin şu anda Almanya’da yapılan konuya dair soruşturmada düştüğü zor durumdan hem kendisini hem de ailesi kurtarmak olduğunu ifade eden Yılman, Ersin Kilit’in sadece Malatya/Yeşilyurt belediyesinde değil birçok belediyede insan kaçakçılığı yapan Ali Ayrancı ismindeki şahısla yakın irtibatta olduğunu belirtti.

İşte o yazı... 

Dün akşam saatleriydi…

Bugünkü yazımı bitirmiş ve tam yazı işlerine gönderecektim ki…

Posta kutuma bir e-mail düştü…

“Sevilay Hanım merhaba… Ben Ersin Kilit… Telefon numaram 0049… Lütfen beni arar mısınız?”

Aramaz mıyım?

Hemen her şeyi bir kenara bırakıp sarıldım telefona…

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar