GÜNDEM

Sevilay Yılman: İnce'nin kuracağı partinin kitlelerde karşılığı yok

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Muharrem İnce'nin kuracağı yeni partinin kitlelerde bir karşılığı olmadığını, hatta öfkeye neden olduğunu söyledi. Yılman, İnce'nin de bunun farkında olduğunu kaydetti.

Sevilay Yılman: İnce'nin kuracağı partinin kitlelerde karşılığı yok

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde Muharrem İnce'nin kuracağı yeni partinin kitlelerde bir karşılığı olmadığını, hatta öfkeye neden olduğunu söyledi. Yılman, İnce'nin de bunun farkında olduğunu kaydetti.

KIZGINLIK VE ÖFKE VAR

CHP seçmeninde de ya da CHP’li olmasa da AK Parti iktidarına muhalif olan seçmenlerde İnce’nin bu çıkışının karşılığı yok! Şu an bulunduğum ortamda -ki tamamına yakını iktidara muhalif insanlar diyebilirim- tek bir insandan dahi bu çıkışa destek görmediğimi söylemem inanın abartılı olmaz! Hatta bırakın desteği falan… Kızgınlık var, öfke var.

ALEYHTE BİR DURUM MEVCUT

Özetle sevgili okurlarım… İlerde tersine döner mi bilmiyorum ama mevcutta Muharrem İnce’nin kuracağı partiyle ilgili hedef kitleleri açısından lehte değil, aleyhte bir durum var.

İNCE DE FARKINDA

Ve aldığım duyumlara göre kendisi de bunun epeyce farkında. Bu girişiminin beklediği gibi karşılık bulmadığını ve kısa zaman içerisinde de bulamayacağını o da biliyor.

Bu arada en yakın siyasi arkadaşlarından olduğu bilinen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bile; “Yanlış yoldasın!” dediği, eşi dahil yakın tüm dostlarının bu çıkışının zamansız ve yersiz olduğu konusunda İnce’yi uyardığı hususunda söylentiler var.

Peki hal buyken Muharrem İnce girdiği bu yoldan geri döner mi? Bence dönmez.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum