GÜNCEL

Sevilay Yılman, FETÖ’nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan 7 Şubat tarihinin önemine dikkat çekti!

Habertürk Gazetesi yazarı Sevilay Yılman, FETÖ'yle mücadele kapsamında 7 Şubat'ın çok önemli bir tarih olduğunu vurgulayarak, ''Bugün sadece "7 Şubat" deyip geçmeyin!'' dedi.

Sevilay Yılman, FETÖ’nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan 7 Şubat tarihinin önemine dikkat çekti!

Habertürk Gazetesi Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde  FETÖ’nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan 7 Şubat tarihinin önemine dikkat çekti. Yılman,  ''Bilindiği gibi bazıları genellikle FETÖ’yü tanıma, anlama ve mücadele etme tarihi olarak 17/25 Aralık’ı milat olarak alır.Ama benim için esas tarih, arşivlere “MİT Kumpası” olarak geçen 7 Şubat 2012’dir!Çünkü FETÖ denilen alçak yapının bir ahtapot gibi neredeyse tamamını ele geçirdiği yargı ve emniyetteki hainlerin işbirliği ile hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması o gün gerçekleşmiştir dedi. 

Sevilay Yılman yazısının devamında,  Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Roboski’de savaş uçaklarının bombardımanı sonucu çoğu çocuk 34 kişinin ölümünün gerçekleştiği hain bir saldırı olan Uludere katliamını da işaret ederek,  ''O katliam, TSK’nın içerisine sızmış FETÖ’cü hainlerin planlayarak yaptığı bir intikam cinayetidir.FETÖ’nün Genelkurmay’dan MİT’e devrolunan Gölbaşı’ndaki GES Komutanlığı istihbarat merkezinin, Emniyet İstihbarat'a devrolmasını kesinlikle kabul etmeyen dönemin Başbakan’ı Erdoğan’ı, hükümetini, MİT’i zor duruma sokmak için planlı yaptığı bir katliamdır'' dedi. 

İşte o yazı... 

Bilindiği gibi bazıları genellikle FETÖ’yü tanıma, anlama ve mücadele etme tarihi olarak 17/25 Aralık’ı milat olarak alır.

Ama benim için esas tarih, arşivlere “MİT Kumpası” olarak geçen 7 Şubat 2012’dir!

Çünkü FETÖ denilen alçak yapının bir ahtapot gibi neredeyse tamamını ele geçirdiği yargı ve emniyetteki hainlerin işbirliği ile hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması o gün gerçekleşmiştir.

O gün FETÖ’nün emrindeki savcı ve polislerin Pensilvanya'da konuşlu örgüt lideri Fetullah Gülen’in talimatı ile çözüm süreci işaret edilerek MİT’i, terör örgütü PKK/KCK ile ilişki içindeymiş gibi gösterme çabalarının final günüdür.

Korkunç bir kumpastı.

Eğer MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve MİT görevlileri ağlak imamın efsunladığı savcıların emri üzerine ifadeye gitmiş olsalardı…

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar