MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman bombayı patlattı! İmamoğlu'nun market alışverişinin perde arkası

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyayı ikiye bölen fotoğrafının perde arkasını yazdı.

Sevilay Yılman bombayı patlattı! İmamoğlu'nun market alışverişinin perde arkası

İBB Başkanı İmamoğlu'nun bir markette alışveriş yaptığı görüntüler sosyal medyayı ikiye bölmüş ve bazı kullanıcılar "halk adamı" imajı verilmeye çalışıldığını iddia ederek görüntüleri samimiyetsiz bulmuş bazı kullanıcılar da İmamoğlu'nun "Halk adamı" olduğunu söyleyip görüntülerin samimi olduğunu vurgulamıştı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman sosyal medya hesabından bu görüntü için yaptığı yorum sonrası başlayan saldırının sürdüğünü söyledi ve yorumdan pişman olduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun tartışılan o görüntüsünün perde arkasını yazan Yılman marketin yöneticileri ve çalışanlarının alışveriş öncesi haberdar edildiğini iddia etti. 

BODRUM DEĞİL İSTİNYE

Marketin Bodrum'da değil İstinye'de bir market olduğunu belirten Yılman, Bodrum'da İmamoğlu ile komşu olduklarını ve o civarda böyle bir market olmadığına dikkat çekti.

İmamoğlu'nun normalde marketten alışveriş yapmak gibi bir yaşam tarzı olmadığını yazan Yılman, "Mesela Beylikdüzü’nde tek bir defa dahi markette alışveriş yaparken falan görüntülenmemiş kendisi. Konuştuğum o yakınları diyor ki; “Başkan çok yoğun. Nasıl gitsin markete pazara. Bu tür işleri genellikle eş ve yardımcıları yapar” ifadelerini kullandı. 

Yılman yazısına şöyle devam etti:

Ekrem İmamoğlu’nun market alışverişi sadece ve sadece kamuoyuna o tür bir görüntü vermek amacıyla önceden planlanmış bir; “Komşular alışverişte görsün!” senaryosudur. Daha açık yazayım...

Danışmanlarının ya da ona akıl veren bazılarının yaptığı tatil dolayısıyla yoğun eleştiri alması üzerine; “o bir halk adamı” imajı çizme gayesiyle uydurduğu bir kurgudur. Ve benim de; “Ne gerek var bu tür şovlara?” diyerek karşı çıkmamın temel sebebi de işte budur!

Bu tür kurguların, senaryoların gereği ne? Ondan artık beklenen evinin buzdolabını doldurmak için alışveriş yapması değil İstanbul için var gücüyle çalışmasıdır...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar