GÜNDEM

Sevilay Yılman bombaladı: Lanet olsun böyle haberciliğe!

Habeetürk yazarı Sevilay Yılman, katledilen öğretim görevlisi Aylin Sözer'in katilini eski sevgilisi olarak gösteren haberi yayınlayanlara esti gürledi.

Sevilay Yılman bombaladı: Lanet olsun böyle haberciliğe!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, vahşice katledilen öğretim görevlisi Aylin Sözer hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. 

Yapılan haberde katilin soyadından tutun Aylin Sözer'in eski sevgilisi olduğu iddiasına kadar neredeyse her şeyin yalan ve yanlış olduğunu belirten Yılman, haberi yazanlara "Lanet olsun böyle haberciliğe" diyerek tepki gösterdi.

Sözer'in ailesinin ne durumda olduğunun düşünülmesi gerektiğinin altını çizen Yılman şu ifadeleri kullandı:

Tabii en az katli kadar üzücü olan şey ise ardından yazılıp, çizilenler ve buna bağlı olarak yapılan iğrenç yorumlar oldu.

Dün sabah dayanamayıp Habertürk TV’de sevgili Ebru Baki’nin hazırlayıp sunduğu “Para Gündem”de tepkimi dile getirdim ama soğumadı içim bir türlü.

O yüzden yazmak da istedim.

Haberi ilk hangi gazete, ajans servis etti bilmiyorum ama bilmeliler ki o ilk servis ediş biçimleri ile gazeteciliğin adeta ırzına geçtiler.

Niye mi?

Çünkü o ilk haberde yazılanların neredeyse tamamı yanlıştı.

Aynen aktarıyorum o halini değerli okurlarım; “İstanbul’un Maltepe ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Aylin Sözer sosyal medyada tanıştığı eski sevgilisi Kemal Delbe tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek öldürüldü. Failin, Aylin Sözer’i 2 günden bu yana evinde alıkoyduğu öğrenildi!”

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar