MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman: Allah şifa versin ama Nihat Genç’i galiba kaybettik!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Nihat Genç'in sosyal medyada Çarpışma dizisiyle ilgili yazdıklarına köşesinde tepki gösterdi.

Sevilay Yılman: Allah şifa versin ama Nihat Genç’i galiba kaybettik!

Nihat Genç daha önce de Çarpışma dizisinde FETÖ kodları olduğunu gündeme getirmişti ama bu kez Ankara'da yaşanan YHT kazasını Çarpışma dizisine bağlayınca Sevilay Yılman sessiz kalamadı.

Nihat Genç'in sözlerini "zırvalık" olarak değerlendiren Yılman, "Adam ne yaptığını bilmez bir halde olduğu için farkında olmayabilir ama onun bu zırvalıklarını alıp haber diye okuruna sunan, paylaşan herkes bilmeli ki; FETÖ ile mücadeleyi Nihat Genç ve onun gibilerin yaptığı şekilde karikatürize etmek ancak FETÖ’yü sevindirir" dedi.

 İŞTE SEVİLAY YILMAN'IN O YAZISI

 Eskilerin sözlerine bayılırım.

Çünkü bir kitap dolusu yazsanız anlatamayacağınız bir şeyi onlar bir cümle ile özetleyivermişler.

Tıpkı, “Bir deli bir kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış!” sözünde olduğu gibi.

Ülkenin ulusalcı kesiminde en değer verilen kalemlerin başında gelen Nihat Genç’in son günlerde yazıp çizdiklerini tahlil etmek için klavyemin başına geçtiğimde de aklıma işte bu söz geldi.

Tabii ki öncelikle kendisine geçmiş olsun diyorum.

Allah şifa versin.

Birkaç zamandır bir tuhaflık vardı zaten.

Son dönem yazdıkları, söyledikleri beni epeyce endişelendiriyordu.

Ancak önceki gün Ankara’da gerçekleşen hızlı tren kazası sonrası Twitter hesabından yazdıklarını görünce bilim insanlarının, “Akıl sağlığı pamuk ipliğine bağlı” diye boşa demediğini anladım bir kez daha.

Ne oldu, nasıl bir şey yaşadı bilmiyorum Nihat Genç ama görünen o ki gerçekten sıyırmış durumda.

Show TV’nin “Çarpışma” dizisinin ilk bölümünden sonra akla ziyan şeyler yazmıştı biliyorsunuz.

O bölümdeki canlı bomba sahnesi ve araçların plakalarından hareketle dizinin FETÖ ile iltisaklı olduğunu söyleyip bir sürü şey zırvalamıştı.

İşte önceki gün zırvada tavana vurdu Nihat Ağabeyimiz…

Ona göre tren kazası bir suikast. Ve bu suikastın emareleri de “Çarpışma” dizisinin ikinci bölümünde verilmiş.

Bir kısmını alıntılıyorum Nihat Genç’in Çarpışma dizisi ve tren kazasıyla kurduğu illiyet bağına dair yazdıklarını…

”Çarpışma dizisinde 03.02.2008 rakamlarına (on) sayı ile 10 ilave edin! 13.12.2018’i bulacaksınız. Yani olacak iş mi kamera radar var, kırk tane teknisyen var. Yolun ortasında üç kamyon büyüklüğünde klavuz tren duruyor ve kimse oralı olmuyor! Bu kaza kesinlikle suikast ve aslında umdukları beklenen ölü sayısı 100’ün üzerinde olacaktı!”

Ve muhterem tüm bu zırvalıklarının üzerine de şöyle bir uyarıda bulunuyor sonunda: “Bu tweetleri fazla okumayın! Bize lazımsınız, FETÖ’nün rakamları ve şifreleri sizleri de delirtmesin. Bu şifre yorumlarından da rahatsız olmayın. Şifreli konuşanlara şifreyle cevap vereceksiniz!”

Bilmiyorum Çarpışma’nın dün gece yayınlanan dördüncü bölümünden ne bulup çıkaracak FETÖ’nün şifreli mesajlarına dair Nihat Genç ama söyleyeyim ona, bence son bölümde en dikkat çekici sahne Kıvanç Tatlıtuğ yani Kadir Adalı’yla, Elçin Sangu’nun yani Zeyneb’in evinin mutfağındaki şu “menemen” tartışmasıydı.

“Soğanlı mı olsun, soğansız mı olsun” sahnesinde benim de acayip midem bulandı değerli okurlarım.

Mesela Nihat Genç bu sahneye dair nasıl bir hikaye döşenecek çok meraktayım.

Velhasıl…

Gülüyorum tabii size bu satırları yazarken…

Hem de kahkahalarla ama aslında karşımızda çok acıklı, ağlanacak bir durum var.

Yıllarca sinsice devletin en kritik yerlerini ele geçirip, ahtapot gibi sarıp kendi devletini yaratan alçak ve hain FETÖ denilen örgütle mücadele bu şekil olmamalı.
 
Böyle sulandırılmamalı.

Adam ne yaptığını bilmez bir halde olduğu için farkında olmayabilir ama onun bu zırvalıklarını alıp haber diye okuruna sunan, paylaşan herkes bilmeli ki; FETÖ ile mücadeleyi Nihat Genç ve onun gibilerin yaptığı şekilde karikatürize etmek ancak FETÖ’yü sevindirir.

Ki, sosyal medyada takip ettiğim kadarıyla adamın tüm bu zırvalıklarını en çok paylaşan ve en çok üzerinde tepinenler FETÖ’ye açıktan ya da gizliden bağlı örgüt mensupları.

Bu arada samimiyetle de son olarak şunu da söylemeliyim…

Belli ki Nihat Genç’in psikolojisi iyi değil.

Kesinlikle bir an evvel önlem alınmalı.

Allah korusun ama biraz daha geç kalınırsa iş başka bir şeye dönüşebilir.

Mesela kendine ya da etrafına zarar verebilir.

Bence bunun olmaması için sevenlerinin, yakınlarının yapması gereken tek şey Nihat Genç’i acilen bir Bimarhane’ye* sevk ettirmek olmalı.

Tekrar acil şifalar diliyorum kendisine…

*Bimarhane: Osmanlıca da Akıl Hastanesi demektir!

NİHAT GENÇ'TEN SEVİLAY YILMAN'A JET YANIT

Nihat Genç, Yılman'ın kendisi hakkındaki sözlerine sosyal medyadan cevap verdi. Genç, "Sevilay kişisi yürekleri yetiyorsa Çarpışma dizisi cevap versin mahkemeyle olur beni karşılarına alarak olur niye araya giriyorsun. Bu dizide Fetöcü şifreleriyle suç üstü yakalandılar ve tekrarında şifreleri çıkartmak zorunda kaldılar." dedi. Nihat Genç sözlerini şöyle sürdürdü:

Habertürk yazarı Sevilay kişisi hakkımda atıp tutmuş, bizi tımarhaneye sevk etmiş, ben kendisine tımarhaneye sevk yazısı vermiyorum çünkü zaten orada, kovuşunda yalnız değil, bir kendine bir de Nagehan Alçı'ya baksın bir de diğer komşuları Altaylı ve Bardakçı'nın yediği dayaklara

İki. Bir de yedi uzun yıl Fetöcü savcıları ekrana çıkartan Ciner'in Habertürk TV'sine baksın. Bir kaç hafta önce Çarpışma dizisinin piarını yapmıştın kaç para almıştır diye de merak etmiştim, bu yazısıyla 'duygusallığı' anlaşıldı.

Üç. Sevilay kişisi yürekleri yetiyorsa Çarpışma dizisi cevap versin mahkemeyle olur beni karşılarına alarak olur niye araya giriyorsun. Bu dizide Fetöcü şifreleriyle suç üstü yakalandılar ve tekrarında şifreleri çıkartmak zorunda kaldılar.

Dört. Fetö şifresiyle suçüstü yakalanan bu diziyi savunana biz ne diyelim şimdi, Şam Şeytanı. Fetö'nün sümüğünde osuruğunda tırnağında büyüyen mikroorganizmalar şimdi
yazar mı olmuş Nihat Genç'e cevap mı veriyormuş, senin boyun ne posun ne?

Beş. Eski helalara koku gelmesin diye deliğe tahta tıkaç konurdu, ne zamandan beri Fetöcüler'in hela tıkaçlığına soyundun?

Altı:Ne zamandan beri Fetöcüler'in boklarını silip süpürmeye sonra tadına bakmaya başladın? Gazete köşeni Fetöcülerin hacet yani rahatlama yeri yapmaya utanmıyor musun?

Yedi: Size tavsiyem Fetöcülerin idrar dışkı ve pis kokularından biraz uzak durun, ya da bu kokular sizi niye cezbediyor, pislik gidermek için memlekette savcılar var hukuk var olmadı kağıt havlu var.

Sekiz: Fetöcüler'in helalarını galvanizlemek nikelajlamak niye özellikle sana düştü?

Bu yazınızla daha iyi anladım ki Fetöcüler'in ince ve uzun bağırsaklarında çok uzun bir ömrünüz olmuş, artık salıver kendini, artık düş sıcacık bulaşık kaygan pis bakterisi bol mikroplu şey!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar