POLEMİK

Sevilay Yılman Ahmet Hakan'ı eleştirdi, ortalık karıştı!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu yayınını erken bitirdiği iddiasıyla tepki gösterdi. Sevilay Yılman'a en sert itiraz Sabah gazetesi editörü Kenan Kıran'dan geldi.

Sevilay Yılman Ahmet Hakan'ı eleştirdi, ortalık karıştı!

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programının konuğu Ekrem İmamoğlu oldu. Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Hakan arasında zaman yükselen tansiyon ve Ahmet Hakan'ın programı erken bitirdiği iddiaları dün geceye damgasını vurdu.

Ahmet Hakan için en sert eleştirilerden biri Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan geldi. Sevilay Yılman "Gerçekten televizyon haberciliği adına büyük utanç yaşandı bu akşam #cnnturk #tarafsızbölge de. Ahmet Hakan kurumda yerini sağlamlaştırmak heyecanı ile #gazetecilik ilkelerini ayaklar altına aldı! İlkesizliği sayesinde hem meslek etiği zedelendi hem de kendi markası sıfırlandı!" ifadesini kullandı. 

Sevilay Yılman'a cevap Sabah gazetesinden geldi. Kenan Kıran, Yılman'a "Sevilay hanım gerçeği saklıyorsun sanki.. CHP adayına 1 saat 28 dakika 50 saniye, Binali Yıldırım’a 1 saat 18 dakika 41 saniye yer verilmiş.. Ahmet Hakan’dan özür dilemelisin.. @BY @ekrem_imamoglu @NecatiOzkan @ahmethc. Sevilay hanım özür dilemek erdemdir. Bence tweeti silin, silmeden de özür dileyin. Ramazan ayındayız.. Ne bu şiddet bu celal.. @BY @ekrem_imamoglu @NecatiOzkan @ahmethc @sevilayyaziyor" diyerek Sevilay Yılman'ın Ahmet Hakan'dan özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Sevilay Yılman ise "Kenan Beycim... Özür dileyecek birşey yok benim açımdan. Siz işinize bakın ok mi? Ha bir de gazetecileri rahat bırakın olur mu? Hiç hoşlanmıyorum ya sizin bu başka medya gruplarında çalışanlara sürekli aba altından sopa gösterip de sindirme çabalarınızı! Asabım bozuluyor inanın!" diyerek cevap verdi.  

ESKİ DEFTERLER AÇILDI

Sevilay Yılman ve Kenan Kıran arasındaki polemik eski defterlerin açılmasıyla devam etti. Kenan Kıran, Sevilay Yılman'ın "HDP'ye oy verdiğini" hatırlatınca, Yılman da Kıran'ın FETÖ ile ilgili yazdıklarını ortaya döktü. 

İŞTE O TWEETLER

sevilay yılman

sevilay yılman

sevilay yılman

sevilay yılman

sevilay yılman

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar