GÜNDEM

"Sevda Noyan'ın ki densizlik ama Canan Kaftancıoğlu'na da..."

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun darbeyi çağrıştıran sözlerine CHP yönetiminin gereken tepkiyi göstermediğini söyledi.

Haber Global'da katıldığı canlı yayında Senem Toluay Ilgaz'ın moderatörlüğünde canlı yayın konuklarıyla gündemi değerlendiren Özışık, Sevda Noyan'ın sözlerini kendisinin de kabul etmediğini; ancak benzer bir tepkinin CHP'den de Canan Kaftancıoğlu için gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Noyan'ı eleştirmenin darbeyi savunmak olmadığını kaydeden, en ufak bir darbe imasında bile vatandaş olarak en başka kendisinin tepki koyacağını ifade eden Özışık, Erdoğan rejimi gidecek diyenlerin bunca darbe çığırtkanlarına edilecek bir tek sözlerinin olmadığını belirtti.

Özışık, "'Sevda Noyan'ın kalkıp komşularımın listesi hazırdır' gibi densizliğe girmesi doğru değil ama programı yapan arkadaşımızın 'sen ne konuşuyorsun' demeli idi. Ama Canan Kaftancıoğlu'na da sizin de bizim de tepki koymamız lazım" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar