TV HABER

Sevda Demirel'e "ikinci karım olur musun" diyen yapımcı kim?

Bir zamanların neredeyse skandallar kraliçesi olan ünlü model ve şarkıcı Sevda Demirel, medya dünyasıyla ilgili şok iddialarda bulundu.

Sevda Demirel...

Türkiye onu önce seksi pozlar veren manken, ardından da sunucu ve şarkıcı olarak tanıdı...

Handa Ataizi'ne canlı yayında attığı tokatla da ününe ün kattı...

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Sevda Demirel, Kanal D'nin "Söylemezsem Olmaz" programında ortaya çıktı ve bomba iddialarda bulundu.

Gençliğinde dergilere kapak olduğu fotoğrafları için "Şu anki kafayla o pozları kesinlikle vermezdim asla" diyen Sevda Demirel, 44 yaşına geldiğini ve 16 yaşından bu yana tacize uğradığını anlattı.

Sevda Demirel, bir televizyon kanalı ile spor haberleri sunmak için anlaştığını, ancak ikinci gün arkadaşı da olan yapımcının "İkinci eşim olur musun" teklifini reddettiği için işe başlayamadığını iddia etti.

Sevda Demirel'in medya dünyasıyla ilgili iddialarından bazıları şöyle:

YAPIMCILAR, TELEVİZYONCULAR, KANAL SAHİPLERİ...

"Ben şu an 44 yaşındayım ve hala bu tacizleri yaşıyorum. Zamanında bir takım mesleğim adına verdiğim pozlardan dolayı o pozları profesyonellik olarak düşünmeyip, ‘bu kadın benim olmalı’ hırsıyla bir takım yapımcılar, televizyoncular, kanal sahipleri vs. o dönem benim işlerimi baltalayanlar hep 'hayır' dediğim erkekler oldu. Benim hayatımı mahvettiler."

BENİM İKİNCİ KARIM OLUR MUSUN?

"Bir televizyon kanalına gittim ‘spor haberlerini sen sunacaksın gel’ dediler, ben de gittim. Tekrar mesleğimle önde olurum dedim. Görüşmeye gittim her şey çok güzeldi, her şey çok mantıklı gidiyordu ertesi gün beni aradılar sabahın erken bir saatinde bana yapımcı 'ikinci karım olur musun'a getirdi lafı. Ben de ona mesaj attım 'Lanet olsun, seninle o kadar iyi arkadaştık sen demi' dedim."

BİRİSİNE DAHA AYNINI YAPARSA ADINI AÇIKLAYACAĞIM

"Bu kişi benim arkadaşımdı. Bu kişi beni daha fazla kızdırırsa ismini açıklayacağım. Bu kişi evli ve çocuklu biri. Bu tip şeyleri başkalarına da yaparsan eğer birinden duyarsam bu şekilde bir olay yaptığını seni ele vereceğim. Bütün mesajlarını konuşmalarını ele vereceğim, her yerde söyleyeceğim' dedim. Bunun gibi binlerce kez olay yaşadım."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar