DİZİ DÜNYASI

Sette Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin krizi! Bir anda ortalık karıştı

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin, dizisinin sezon finali yapmasının ardından Şuursuz Aşk adlı filmi için yeniden kameralar karşısına geçti.

Sette Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin krizi! Bir anda ortalık karıştı

Hercai dizisinin güzel yıldızı Ebru Şahin, dizinin sezon arasında olmasını fırsat bilerek Şuursuz Aşk isimli film için kamera karşısına geçti. Film setini ise hayranları basınca olanlar oldu.

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai dizisinin parlayan yıldızı Ebru Şahin, dizisinin sezon finali yapmasının ardından çalışmalara ara vermeden Şuursuz Aşk adlı filmi için yeniden kameralar karşısına geçti. 

Güzel oyuncu, İsmail Hacıoğlu ile başrolü paylaşacağı filmin çekimleri için setteyken öyle bir olay yaşandı ki Şahin, güvenlik görevlileriyle karşı karşıya geldi. 

hercai

Hercai ile beraber büyük bir hayran kitlesi kazanan Ebru Şahin'in sevenleri sete akın akın gelmeye başladı. Fakat güvenlik görevlileri, seti basan hayranlara müdahale etti. 

Sabah'ta yer alan habere göre: Sevenlerine müdahale edildiğini gören güzel oyuncu Ebru Şahin hemen devreye girerek hayranlarıyla zaman geçirdi. Mütevazı oyuncu, fotoğraf isteklerini de kırmadı. 

Öte yandan Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülenmiş ve yine mütevazı tavırlar sergileyerek gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan çekinmemişti. 

Güzel oyuncu, yeni filmi Şuursuz Aşk için şu açıklamaları yapmıştı: "Sinema filmi oluğu için çok keyifli geçiyor. çok güzel bir ortamımız ve kaliteli bir kadromuz var. Yazın çalışacağımıza değecek bir şey oluyor." 

Kendisine yöneltilen soruları cevaplamaktan kaçınmayan Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra hayatında nelerin değiştiğini ise, ''Aslında gerçekliğimi hiç kaybetmedim. Bir de Mardin'de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. O büyüye çok kapılmamız mümkün olmuyor. Normal bir iş yapıyoruz aslında ve tek farkı izleyenlere hitap etmek. Onun dışında hiç bir şey değişmedi hayatımda'' diyerek cevap vermişti. 

 "Özel hayatınız çok merak ediliyor, hayatınızda var mı birisi?" sorusuna ise "Özel hayatımın gizli kalması güzel bir durum. Bu konu hakkında hiç yorum yapmayacağım çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar