TV HABER

Seren Serengil'den Gülben Ergen'e canlı yayında olay sözler

Seren Serengil, manken Deniz Akkaya ile sunduğu "Duymayan Kalmasın" isimli programda Gülben Ergen için öyle bir şey söyledi ki izleyenler şoke oldu.

Seren Serengil'den Gülben Ergen'e canlı yayında olay sözler

Star TV'de yayınlanan ve Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek eki yazarıCengiz Semercioğlu'nun da yapımcısı olduğu Duymayan Kalmasın isimli magazin programında skandal sözlere imza atıldı.

Yıllardır birbirlerine küs olan Gülben Ergen ile Seren Serengil’in kavgaları daha önceki senelerde olay olmuştu. Bugünse Seren Serengil canlı yayında başka bir bomba patlattı. 

Programın dün yayınlanan bölümünde yapımcısı Cengiz Semercioğlu'nun kulaklıktan verdiği"Gülben konuşun" talimatına sinirlenen Seren Serengil, aynı zamanda Kelebek yazarı olan Gülben Ergen için "Evimin bahçesindeki fareye Gülben adını verdim" dedi.

İtirafıyla izleyenlerden tepki alan Serengil, kahkahalar atarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Evimin bahçesine bir fare dadandı. O fareyi bir türlü yakalayamıyorduk. O farenin adını Gülben koydum. Fare bahçeye geldiğinde 'Gülben mi gelmiş' diyordum. Benim bütün köpekler havlıyordu."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar