GÜNDEM

Serdar Turgut'tan olay yaratacak Abdurrahman Dilipak yazısı!

Habertürk yazarı Serdar Turgut, daha önce de defalarca yazdığı Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında bir kez daha yazdı. Kıyamet senaryoları üzerinden meslektaşına göndermede bulunan Serdar Turgut, Dilipak'ı Oray Eğin ve Soner Yalçın'ın da bulunduğu dörtlü koalisyona davet etti.

Serdar Turgut'tan olay yaratacak Abdurrahman Dilipak yazısı!

Daha önce kenevir üzerinden iki yazar göndermelerde bulunmuştu. Serdar Turgut, Abdurrahman Dilipak'ı kenevirli viski içmeye, Dilipak ise Turgut'u kenevirli lokum yanında kahve içmeye davet etmişti. 

Bu alışılmadık göndermeli polemiğin bir benzerini yeniden başlatan Serdar Turgut, Dilipak'ın "Kıyamet koparmak istiyorlar" şeklinde yazdığı yazısına destek verdi.

Son zamanlarda Dilipak'ın da kendisinin de kafayı yemişler gettosuna katıldığını belirten Turgut, ilginç bir öneride bulundu. O öneri "Soner Yalçın ve Oray Eğin'in de" aralarında bulunduğu bir dörtlü koalisyon...

İşte Turgut'un o ifadeleri:

Daha büyük olasılık ise faklı mahallelerde olsa da ikimiz de gururlu biçimde kafaları yemiş olduğumuzdan farkında olmadan yavaştan kendi mahallerimizden tüyüp yeni bir kafayı yemişler gettosu kurmuş, orada ruhen komşu olmuş olabiliriz.

Süleymani'nin öldürülmesiyle ilgili 'Dikkat kıyamet fitnesi geliyor' başlıklı yazı yazan Dilipak'a tamamen katılmaktayım.

Gerek Washington'da gerek de bizim bölgemizde bir kıyametin yaşanmasını isteyenler ve bunu aktif gerçekleştirmek isteyenler var.

Bu tür insanların çoğu yaşamdan sonra bir hayatın olacağına ve kendilerinin özelikle kıyameti çıkarmaya yardımcı olurlarsa cennete gideceklerini bile düşünüyorlar.

Benim bu konuda yaklaşımım çok daha mütevazı.

Ben harbi biçimde öleceğime ve daha sonra bir hayatımın olmayacağına inanıyorum.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar