POLEMİK

Serdar Turgut'tan Ertuğrul Özkök'e "vampir ve büyü" göndermesi!

Habertürk yazarı Serdar Turgut, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile ilgili öyle şeyler yazdı ki... "Film dünyasındaki yaratıcılığımı kıskanıyor" dediği Özkök'e önce "vampir" dedi, sonra da "bana büyü yaptırdı" diyerek ekledi. Bu sözler'e Ertuğrul Özkök ne der bilinmez ama "kavgada söylenmez" kabilinden sözler olduğu kesin.

Serdar Turgut'tan Ertuğrul Özkök'e "vampir ve büyü" göndermesi!

Habertürk yazarı Serdar Turgut ile Hürriyet yazaru Ertuğrul Özkök arasında bir polemiğin ilk adımı atıldı belki de...

Turgut, fitili ateşledi ve Özkök'e saydırdı. 

Meslektaşını "vampir" olarak tanımlayan Turgut, Özkök'ün kendisine büyü yaptırdığını söyledi ve ironik olarak göndermede bulundu.

Netflix'e girip film izleyemediğini söyleyen Turgut'un bu sözleri kavga çıkaracak cinsten.

Amiral gemisi olarak bilinen Özkök'ün bu sözlere sessiz kalması cevap vermesinden daha büyük olay olur.

İşte Turgut'un yazısı:

Geceleri hiç uyumamasıyla, tavırlarıyla bana Kont Drakula’yı çağrıştıran Ertuğrul Özkök kıskandığı için bana büyü yaptı, kötü ruhları üstüme saldı.

Şimdi beni ve hayatımı bilenler "Senin neyini kıskanacakmış" diye düşüneceksiniz biliyorum.

Haklı olabilirsiniz ama durum öyle sandığınız gibi değil…

Malum Özkök bir dizi ve film izleme tutkunu. Geceleri de zaten kan içmek için değil dizi seyretmek için uyanık hep. İnsanların kanını içmeyi gündüz yapmayı tercih ediyor olabilir.

Dolayısıyla beni kıskanabileceği tek yön benim bu dizi ve film platformlarının yaratıcı ülkesinde bulunuyor olmam. Bazı dizi ve filmleri bu yüzden Özkök’ten biraz daha önce seyretme imkanım olmasına kesinlikle bozuluyordur. Bunu kıskanıyordur; buna eminim.

Bir süredir yazıyorum ya… Bu kış güzel geçecek diye bekliyordum çünkü Netflix’e rakip olarak gelmeye başlayan platformlar sayesinde biz izleyiciler kışın nasıl geçip gittiğini bile anlamayacaktık. Ama Özkök beni bozmak için büyüsünü yaptıktan sonra işler değişti.

*

Bir gece bilgisayarımı açtım ve Netflix’e gireyim dedim. 

İlk içkimi de almışım yanıma tam keyfe hazırım anlayacağınız.

Browser'ımla artık dizi ve film seyredemeyeceğim notu ile karşılaştım. Sistemi ne kadar yenilemeye çalışsam da bir türlü olmadı. Vampir Özkök’ün büyüsü güçlü olmalıydı. Bu sistemde gideyim diye evdeki TV sistemini de iptal etmiştim. Ben tam dizi ve filme boğulmaya hazırlanırken şu anda Ertuğrul‘un büyüsü nedeniyle hepsinden mahrum kaldım. Bir ara intihar bile bana iyi bir opsiyon olarak görülmeye başladı. Bu durumda bu kış katiyen bitmez.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar