GÜNDEM

Serdar Turgut Washington'daki son söylentileri aktardı: Trump kendisine af çıkaracak

Habertürk yazarı Serdar Turgut, Washington'dan son söylentileri okuyucularıyla paylaştı.

Serdar Turgut Washington'daki son söylentileri aktardı: Trump kendisine af çıkaracak

ABD seçimlerinin Joe iden lehine sonuçlanmasının ardından Biden'ın ülkenin 46. başkanı olacağı kesinleşti. Mevcut başkan Trump ise görevi 20 Ocak tarihinde resmen bırakacak. Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut, hayli çekişmeli geçen ve tartışmaları halen bitmeyen seçim sonrasında Washington’da başlayan dedikodulara kulak verdi. Buna göre Trump'ın başkanlığı bırakması gereken tarihe kadar kendisi hakkında bir af çıkaracağı söyleniyor. İşte detaylar:

"Başkanlığı döneminde kendisiyle ilgili parasal konularda birçok usulsüz işlem söylentisi çıkmıştı. Başkanlığı sürerken bunların soruşturulmasını önlemeyi başarmıştı. Resmen görevden ayrıldıktan sonra da kendisiyle ilgili bir soruşturma açılmasını engellemek için kendisi hakkında bu konularla ilgili bir af ilan edeceği konuşuluyor Washington’da...

Trump kendisi hakkında bir af çıkarsa dahi bunun kendisini ilerde kurtarmaya yetmeyeceğini çünkü bu tür affın sadece federal hükümeti bağlayıcı olduğunu eyaletlerin ise bununla bağlı olmayacaklarını söylüyorlar..."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar