GÜNDEM

Serdar Turgut tecrübesini konuşturdu! İmamoğlu'nu sevenlere böyle seslendi

Ergenlik sürecine girmiş olan çocuğu ile ilgilenmek zorunda olduğu açıklaması üzerinden Ekrem İmamoğlu'na seslenen Serdar Turgut, bunun evli bir erkeğin düşünebileceği en saçma şeylerden biri olduğunu söyledi ve "Tecrübeyle sabittir şu; bir babanın bu hayatta en son yapmak istemesi gereken şey ergenlik sürecine girmiş çocuğu ile vakit geçirmek olmalı" dedi. Habertürk yazarı, İmamoğlu'nu sevenlere 'sabırlı olun' diyerek seslendi.

Serdar Turgut tecrübesini konuşturdu! İmamoğlu'nu sevenlere böyle seslendi

Habertürk yazarı Serdar Turgut, 'Ekrem İmamoğlu yakında dönecek' dedi ve 'sabırlı olun' çağrısı yaptı. İmamoğlu'nun deprem günü ailesine "Haydi siz otele geçin benim burada en azından bir ay daha kalmam gerekiyor" demesinin gerektiğini söyleyen yazar şu ifadeleri kullandı:

Ekrem Bey'in siyasete ve normale dönmesine çok az kaldı, sevdikleri biraz sabır göstersinler.Çünkü bir süre sonra kendisi onlarla olmak istese bile çocukları onu yanlarında istemeyeceklerdir. Belki o zaman doğru dürüst siyaset yapmaya başlayabilir.  

Ekrem İmamoğlu yakında dönecek merak etmeyin

Diğer özelliklerinin yanı sıra Türkiye’nin ve belki de dünyanın Youtube’dan siyaseti takip etme konusunda en büyük uzmanlarından bir tanesi olmuş bulunan Rana sayesinde Ekrem İmamoğlu’nun tarihte ender bulunabilecek bir zamanlama felaketi olan tatili hakkında söylediklerini mecburen dinledim.

Evet Ekrem kardeşim ben de senin gibi evliyim ama bak evliyim diye işimi hiç aksatmıyorum hatta evlilik işime daha çok sarılmama neden oluyor bile diyebilirim çünkü yazı da yazmasam muhakkak Rana nedeniyle şimdiye kadar çoktan delirmiştim de (arkadaşlarım yazı yazmama rağmen zaten çoktan tamamen delirmiş olduğum düşüncesindeler aslında).

Nedendir bilmiyorum Allah onu başımdan eksik etmesin sevgili karım benim bazı siyasi gelişmeleri duymam gerektiği inancını taşıyor. Oysa ben bunları özellikle duymamaya yönelik bir hayat tarzı kurmaya uğraşıyorum. Ama o illa da kulaklığını arada bir çıkarıp dinlediğini bana da dinletiyor. Bu sayede bu yönde hiç bir talep ve arzum yokken durup dururken Ekrem kardeşimizin konuşmasını da dinledim.

Diyor ki ergenlik sürecine girmiş olan çocuğu varmış ve onunla ilgilenmek zorundaymış.Tamamen anlıyor ve saygıyla karşılıyorum ama bunun bir evli erkeğin düşünebileceği en saçma şeylerden bir tanesi olduğunu da söyleyebilirim.Tecrübeyle sabittir şu; bir babanın bu hayatta en son yapmak istemesi gereken şey ergenlik sürecine girmiş çocuğu ile vakit geçirmek olmalı.Çocuk bu sürece girdiğinde bir babanın yapacağı en mantıklı şey işini bahane ederek evden sıkça uzaklaşmaktır.

Yani Ekremcim senin yapman gereken deprem günü ailene "Haydi siz otele geçin benim burada en azından bir ay daha kalmam gerekiyor" demek olacaktı. Kafanı ancak o durumda dinleyebilirdin.Buraya kadar söylediklerim evrensel bir gerçek. Bu tespiti yaptıktan sonra şunu da görmeliyiz Ekrem Bey'in siyasete ve normale dönmesine çok az kaldı, sevdikleri biraz sabır göstersinler.Çünkü bir süre sonra kendisi onlarla olmak istese bile çocukları onu yanlarında istemeyeceklerdir. Çünkü ergenlik sürecine girmiş çocuklar bir aşamadan sonra babalarını yanlarında fazla istemiyorlar hem de onlardan mümkün olduğunca uzak durmaya da çalışıyorlar.

Tatile de yalnız veya arkadaşlarıyla çıkmak tercihleri oluyor."Peki çocuklar böyle de ya karısı isterse onu yanında ne olacak"diye de sorabilirsiniz.Yine tecrübeyle sabittir ki hayır kesinlikle istemeyecektir.Örneğin ben eskiden şehir dışına gideceğimde Rana, "Neden o kadar uzun gidiyorsun" diye sorardı şimdi "Neden o kadar çabuk dönmek istiyorsun ki" diye soruyor.

Anladığım ve gördüğüm kadarıyla kocalar bir süre sonra karılarına sıkıcı gelmeye başlıyorlar.Bunun istisnasının Ekrem İmamoğlu olması için hiç bir neden yok, yani özetle çok yakında ne çocukları ne de karısı onu fazla yanlarında istemeyecekler belki o zaman doğru dürüst siyaset yapmaya başlayabilir. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum