POLEMİK

Seninle cennette bile karılaşmayalım Hayrettin Karaman...

Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman'ın "sigara için başörtülü" yazısına bir tepki de Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'dan geldi... "Profesör ol, sonra git Demet Akalın şarkılarının söz yazarlığına soyun. Allah daha büyük keder vermesin."

Seninle cennette bile karılaşmayalım Hayrettin Karaman...

Hayrettin Karaman'ın yazısına tepki gösterenler kervanına katılan Habertürk gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca da şimdiye kadarki en ağır tepkiyi ortaya koyarak katıldı...

Yazısına "Mümkünse cennette bile karşılaşmayalım" başlığını koyan Nihal Bengisu Karaca, Hayrettin Karaman'a tepki göstermeyen muhafazakar islamcı erkekleri de unutmadı...

KİRLİ ZİHİNLERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORLAR

"İslamcı-dindar-geleneksel ya da muhafazakâr erkekler arasında, dindar kadınlara cephe almazlarsa yaptıkları ibadetin kabul edilmeyeceğini düşünen gruplar var" diyen Karaca, "Kirli zihinlerini verili bir durum' olarak kabullenip değiştirmeye tenezzül etmiyorlar. Konformist hayat tarzlarından vazgeçmeye hiç niyetleri yok" dedi..

TEK YAPABİLDİKLERİ SPOR: GÜNAH KEÇİSİ ARAMA TURNUVASI

Bu tür erkeklerin yapabildikleri tek sporun “Günah keçisi arama turnuvası” olduğunu savunan Habertürk yazarı Karaca, turnuvanın son şampiyonunun Hayrettin Karaman olduğunu ilan etti. 

ALLAH DAHA BÜYÜK KEDER VERMESİN

"Benden ümidinizi kesmeyin, sizinle paylaşacağım daha çok şeyim var.” ifadesinin her yöne çekilebileceğini belirten Karaca, Hayrettin Karaman için "Onca dini ilim tahsil et, profesör ol, sonra git Demet Akalın şarkılarının söz yazarlığına soyun. Allah daha büyük keder vermesin." dedi.

Nihal Bengisu Karaca'nın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum