KULİS

Selvi'den bomba kulis! Maklube çıkışının ardından Abdulhamit Gül, Erdoğan ile ne görüştü?

Sabah yazarı Dilek Güngör'ün yargıda FETÖ yapılanmasına ilişkin yazdığı yazının ardından "Dün aynı maklubeye kaşık sallayanlar..." şeklinde çıkış yapan Adalet Bakanı Gül'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü kulislere sızdı.

Selvi'den bomba kulis! Maklube çıkışının ardından Abdulhamit Gül, Erdoğan ile ne görüştü?

"AK Parti'de şimdiye kadar alışık olunmayan tartışmalar çıkıyor." diyen Abdulkadir Selvi, Adalet Bakanı Gül'ün Erdoğan ile görüştüğünü yazdı. 

Yargıda FETÖ yapılanması iddialarına maklube ile cevap veren Gül, Erdoğan ile görüşmesinde bazı belgeler sunduğunu açıkladı.  

Selvi, bu kulisi şu cümlelerle dile getirdi:

PARTİ İÇİ TARTIŞMA

AK Parti bir süredir pek alışık olmadığı tartışmalar yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK toplantısında bu konuda ciddi bir uyarıda bulunuyor, “Mümkün olduğunca partinin iç politik tartışmalardan uzak durması lazım” diyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi veremezler” diye bir çıkış yaptı. Peki Erdoğan’ın bu tartışmaya ilişkin tavrı ne oldu? Adalet Bakanı Gül’ün, bu konuşmadan sonra Erdoğan’la görüştüğü söyleniyor. Gül’ün, “Cumhurbaşkanı’na bazı belgeler gösterdim. Çok iyi bir görüşme oldu” dediği ifade ediliyor.

Her yönüyle ilginç bir süreç.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar