GÜNDEM

Selman Öğüt'ten 'Manyak' diyen Fatih Altaylı'ya jet yanıt

İsmail Saymaz ile Selman Öğüt arasındaki Kemalizm tartışmasına Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı dün kaleme aldığı yazısında Öğüt için “Manyak” deyip geçin. Manyak işte." demişti. Öğüt'ten Altaylı'ya yanıt gecikmedi.

Selman Öğüt'ten 'Manyak' diyen Fatih Altaylı'ya jet yanıt

Habertürk ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna programı geçtiğimiz gün çok sert bir "Kemalizm" tartışması yaşandı. Selman Öğüt ile gazeteci İsmail Saymaz arasında yaşanan tartışma nedeniyle reklam arasına gitmek zorunda kalındı.

Selman Öğüt'ün "Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler" sözlerine İsmail Saymaz, "Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor, namaz kılınıyor. Bu arkadaş Elif'in E'sini bilmez. Bu arkadaş iki rekat namaz kılamaz, bu Kur'anın K'sini bilemez. Ben bunların tümüne namaz kıldırırım" şeklinde cevap verdi.

"MANYAK DEYİP GEÇİN"

Söz konusu tartışmayı dünkü köşesinde ele alan Habertürk yazarı Fatih Altaylı da Selman Öğüt'e "manyak" dedi ve yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Bunlar bugün var gibi görünseler de, yarın yok. Çünkü aslında yok hükmündeler. Ayrıca bunlar kim, Atatürk ile ilgili eleştiri yapmak kim. Mesela ben şimdi çıkıp “Einstein boktan bir fizikçiydi. Fizikten de anlamazdı. Saçma sapan teoriler üretti” diye abuk sabuk konuşmaya başlasam bu Einstein’a hakaret sayılır mı? Ya da onun yaptığı bilim önemsizleştirir mi? Eee o zaman, bu rezillerin saçmalıklarına niye kızıyorsunuz? “Manyak” deyip geçin. Manyak işte."

"SUÇ SENİ ADAM YERİNE KOYANDA"

Altaylı'nın bu sözlerine Öğüt'ten de yanıt gecikmedi. Sosyal medya üzerinden Altaylı'ya cevap veren Selman Öğüt  şu paylaşımı yaptı;

"28 Şubatta başörtülü avına çıkan ahlaksızlar bize hakaret ederek saldırıyor. Kuyruk acını biliyorum senin.. 28 Şubatın yargılanmayan aktörlerindensin. Bunu dillendirdiğim için saldırıyorsun. Suç seni demokrat ve adam yerine koyanlarda.."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum