GÜNDEM

Selçuk Tepeli'nin 'makam aracı' yorumu TT oldu

Fox Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, Türkiye'deki makam aracı sayısını birkaç farklı ülke ile kıyasladı ve "Protokol, eski Yunancada kıymetli popolar demektir" ifadelerini kullandı. Tepeli, bu yorumuyla Twitter'da TT oldu.

Selçuk Tepeli'nin 'makam aracı' yorumu TT oldu

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, dün akşamki ana haber yayını sırasında Türkiye'de 155 bin makam aracı bulunduğunu belirtirti ve dünyadan birkaç ülke örneği verdi.

Söz konusu makam araçlarının her daim çalışır vaziyette bulunduğunu da sözlerine ekleyen Tepeli, aracın kışın sıcak, yazın soğuk tutulması amacıyla bunun yapıldığını söyledi. Tepeli, "Protokol eski Yunanca'da Kıymetli popolar demektir" yorumuyla da sosyal medyada TT oldu.

İŞTE O ANLAR:

"Satın bu arabaları eğitime harcayın, ihtiyaç sahiplerine verin. Hadi satmayın vazgeçtim, en azından kontağı kapatın. Biliyor musunuz bütün bu makam araçları taşıdığı protokoldeki kişileri her yerde çalışır halde beklerler. Kışın klimalar içeriyi ısıtsın, yazın serinletsin diye. Protokol eski Yunanca'da Kıymetli popolar demektir. Her şeye çözüm buluruz da işte bu edepsizliğe çözüm bulamayız."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum