GÜNDEM

Selçuk Tepeli kimdir, FOX'a nasıl geldi?

Gazeteci Hadi Özışık, Fatih Portakal'ın yerine gelen Selçuk Tepeli ile ilgili merak edilenleri ve olayın perde arkasını anlattı.

Fatih Portakal'ın, FOX Ana Haber'den istifa etmesinin ardından ana haberi sunacak kişinin kim olacağı ilgili tahminler dile getirildi ve Selçuk Tepeli ile anlaşıldığı açıklandı.

Gazeteci Hadi Özışık da youtube kanalından yaptığı yayında Tepeli'nin, FOX Ana Haber sunuculuğuna getirilmesi ile ilgili bilinmeyenleri, olayın perde arkasını FOX Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'le görüştü.

Özışık, Şentürk'ün, Selçuk Tepeli'yi bir yıl öncesinden radarına aldığını ifade etti.

Tepeli'nin, birikim, eğitim, dil anlamında güçlü olduğunu, ancak tanınırlığının olmamasının risk olduğunu Şentürk'e söylediğini açıklayan Özışık, Şentürk'ün de cevaben şu ifadeleri kullandığını aktardı "Ben yetenek avcısıyım. Birikimini ortaya çıkarmak için Tepeli de karar kıldım. Göreceksiniz çok başarılı olacak. İsmail Küçükkaya'yı sabah kuşağına getirdiğimde dizleri tir tir titriyordu. İsmail, şimdi reyting rekorları kırıyor. Selçuk Tepeli de öyle olacak."

Şentürk'ün, dediklerinin doğru olduğunu söyleyen Özışık, "Doğan'ın karşısında rakip yok. Doğan diyor ki ceketimi de koysam lider ben olacağım." şeklinde konuştu.

FOX Ana Haber'deki başarının ekip çalışmasına bağlı olduğunun altını çizen Özışık, başarının sadece Portakal'ın başarısı olmadığını da sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar