ALKIŞ

Selahaddin Kocaaslan Alkış

Sunucu - Seslendirmen - Radyo Programcısı Selahaddin Kocaaslan, medya sektörünün onuruna gölge düşürmeden ve emeğini zerre miskal esirgemeden alanında üstün bir performans sergiliyor. Yaklaşık 20 yıldır nice festival, kongre, sempozyum ve organizasyonlarda başarılı sunumlara imza atan Kocaaslan, sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Selahaddin Kocaaslan Alkış

Selahaddin Kocaaslan mesleğine olan özverisi, işini aşkla yapma gayreti, çalışkanlığı ve lisanındaki zarafeti ile yaklaşık 20 yıldır kaydedeğer sunumlara imza atıyor.

İşine olan sorumluluk bilinci ve ciddiyeti ile hassasiyetini hitaplarına da taşıyan Kocaaslan ne bir eksik ne bir fazla, kararında, kıvamında ve ölçülü konuşmasıyla bir çok organizasyonun sunumlarında akla gelen ilk kişi... Yakinen şahit olanların söylemlerine göre sunuculuğunu üstlendiği programlardaki dikkat ve rikkati; küçük gibi görünen mevzûlardaki hassasiyet ve inisiyatif yüklenme inceliği iş ahlakından çok daha ötede ne kadar gayret ve liyakat sahibi olduğunun bir göstergesi…

Sahnelerin sevilen ve beğenilen ismi Sunucu Selahaddin Kocaaslan'ı ardından gelecek meslektaşlarına örnek teşkil eden tavrı, azmi ve performansından ötürü tebrik ediyoruz. 

Medya sektörünün onuruna gölge düşürmeden ve emeğini zerre miskal esirgemeden gayret eden Selahaddin Kocaaslan, sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar