GÜNDEM

Şekerbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Garanti Bankası 0.99 Faizli Kredi İçin Başvuru Nasıl Alıyor? 

4 Bankadan yapılan açıklamada 0.99 faizlerle borçların kapanması için destek kredisi verilecek

Şekerbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Garanti Bankası 0.99 Faizli Kredi İçin Başvuru Nasıl Alıyor? 

Bankalardan son dakika açıklaması geldi. 4 Bankadan yapılan açıklamada 0.99 faizlerle borçların kapanması için destek kredisi verilecek. Vatandaşlar bu haberi bekliyordu. Şekerbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Garanti Bankası yaptığı kampanya ile birlikte, daha önce kendi bankasından kredi almış ve düzenli ödemiş olan kişilere 0.99 faizlerle kredi verecek. 100.000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde 3 ay erteleme ve 24 ay vadeli olarak kredi imkanından faydalanacaksınız. Belirlenen kredi şartları şu şekilde...

Kredi şartları...

Kredi almak isteyenler TC vatandaşı olması durumunda kredi onayı alabileceklerdir.

18 ile 65 yaş arasında olan kişiler, sigortalı olarak çalışıyor olması, 65 yaş üzerinde olan kişiler ise emekli olması durumunda onay alabilirler.

Bankalardaki güncel olan ihtiyaç kredisi, kredi kartı borçlarınız için borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Bu bankalardan hemen onaylı kredi alabilirsiniz. 

Kara liste, kırmızı kalem gibi listelerde isminiz varsa, bankalardan icralık olduysanız maalesef onay alamazsınız. 

Bankalar kişilerin emekli olması durumunda emekli maaşlarının kendi bankalarından alınmasını isteyecektir.

Çalışan kişiler ise çalışıyor olması durumunda en az 6 aydır aynı iş yerinde sigortası olması gerekmektedir.

Belirtilen bu şartlara uygun olan tüm vatandaşlar kredi için başvuru yapabileceklerdir. 

Şekerbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Garanti Bankası 0.99 Faizli Kredi İçin Başvuru Nasıl Alıyor? 

Şekerbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Garanti Bankası başvuru için banka şubelerine davet ediyor. Bankaların kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız size en yakın Şekerbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Garanti Bankası şubelerine giderek buradan kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

Gelir belgesi, kimlik ve borç bakiyelerinizi bankaya götürdükten sonra sizlere verilecek olan başvuru formunu dolduracak ve destekli kredi için başvuru yapmış olacaksınız. 0.99 Faizli kredi henüz resmi gazetede yayınlanmadığı için şu anda düşük faizli diğer faizli kredilerden yararlanırsınız. İhtiyaç kredisi için başvuruların yapılacağı tarih olarak Aralık ayı gösterilmektedir. Kararın onaylanması halinde ay sonuna kadar başvuruların bankalarda alınmaya başlanması bekleniyor. Başvurular SMS, İnternet bankacılığı ve şubeler üzerinden yapılabilecektir. Bankaların resmi internet sitelerine girerek detayları öğrenebilirsiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar