GÜNCEL

Sedat Peker'in sinsi Alevi paylaşımı! Kaos planı darbeci generalin çekmecesinden çıktı

FETÖ'nün MİT tırları kumpasını destekleyen iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, şimdi de Alevileri kışkırtma peşinde. Peker'in "Planları bir cemevine saldırıdır" iddiası üzerine gazeteci Nedim Şener, 2018’de darbeci eski Tuğamiral Sinan Sürer’in çekmecesinde bulunan kaos planını köşe yazısına taşıdı.

Sedat Peker'in sinsi Alevi paylaşımı! Kaos planı darbeci generalin çekmecesinden çıktı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker videolarında Alevileri dilinden düşürmüyor. FETÖ'nün Alevileri kışkırtma peşinde olan Peker'in son paylaşımı dikkat çekti. Peker attığı tweette, "Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi derin mehmetin adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır." ifadelerine yer verdi.

Peker'in bu paylaşımı Hürriyet yazarı Nedim Şener'in gündemindeydi. Şener, FETÖ'ye dikkat çekerek "Aylar öncesinden kendilerinin yaydıkları uyuşturucu iddialarının Peker tarafından tekrarlanması, Suriye’ye gönderdiği yardımların arasına SADAT tarafından silah sokulması gibi iddiaları ortaya atması ile yeni bir algı operasyonuna başladılar." diye yazdı.

İşte o yazı... 

‘Şeytanın en büyük hilesi tüm dünyayı aslında var olmadığına inandırmakmış...” 1995 yılı yapımı ‘Olağan Şüpheliler’ filminde geçen bir replik, başrol oyuncusu Kevin Spacey’nin canlandırdığı kılıktan kılığa giren Keyser Söze isimli karaktere ait.

Bu cümle en iyi Fetullahçı Terör Örgütü’nün elemanlarını tarif ediyor.

FETÖ elebaşı yıllar önce örgüt elemanlarına şu direktifi vermişti: “Devletin kılcal damarlarına kadar sızacaksınız, farkına vardıklarında yapacak şeyleri olmayacak ve çok geç olacak. Her yerde olacaksınız çünkü her yerde değilseniz hiçbir yerde değilsinizdir. Hava gibi olacaksınız, sizin varlığınızı bilecekler ama elleriyle yakalayamayacaklar.”

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar