KULİS

Sedat Ergin'den Genel Yayın Yönetmeni pozu!

Hürriyet gazetesinin yeni genel yayın yönetmeni Sedat Ergin, görevine bugün yapılan törenle ve müzik göndermeli sözlerle başladı.

Sedat Ergin'den Genel Yayın Yönetmeni pozu!
GAZETECİLER.COM - ÖZEL HABER

Enis Berberoğlu'nun yaklaşık 5 yıl sürdürdükten sonra 8 Ağustos'ta istifa ettiği Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen gazetenin yazarlarından Sedat Ergin, bugün saat 15:00'de başlayan bir törenle, Hürriyet'in binasındaki Atrium'da çalışanlara ilan edilecek.

Çalışanlara yapılacak tanıtım etkinliği bugün saat 13:00 olarak duyurulmuş, sonra saat 15:00'a ertelenmişti. Etkinlik 15:15 gibi başladı.

Bu sırada Hürriyet Dijital Medya Koordinatörü Bülent Mumay, Doğan Yayın Grubu çalışanlarının bir arada olduğu etkinlikten çektiği fotoğrafları Twitter üzerinden paylaştı.

Mumay'ın paylaştığı fotoğraflar içinde Sedat Ergin'in Genel Yayın Yönetmeni olarak çekilne ilk pozu da var.

İşte Mumay'ın paylaştığı o kareler:

Deneme

Deneme
ORKESTRA'NIN BAŞINDA  ERGİN OLACAK

DenemeSedat Ergin'in yeni görevi gazetenin toplantı salonunda tüm çalışanlara, Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı tarafından duyuruldu.

Sabancı, "Hürriyet'in çok sesli orkestrasının başında artık Sedat Ergin olacak" sözleriyle Hürriyet'in yeni Genel Yayın Yönetmenini ilan etti.

SEDAT ERGİN İLK KONUŞMASINDA NE DEDİ?

Stresini basgitar ve kontrabas  çalarak atan, Sedat Ergin törendeki konuşmasında: "Çok iyi besteci ve şair olmayı tercih ederdim, iyi bir gazeteci olmak yerine..." dedi ve ekledi: "Bizim en önemli sermayemiz bağımsız gazeteciliğimiz. Gazeteciliğin heyecanı ise muhabirliktir."

ETKİNLİKTE SEDAT ERGİN BU VİDEO İLE TANITILDI

ÇOK OKUNANLAR