GÜNDEM

Sedat Bozkurt'un yeni adresi belli oldu

FOX TV'nin eski Ankara temsilcisi Sedat Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla artık Gazete Duvar'da okurlarıyla buluşacağını duyurdu.

Sedat Bozkurt'un yeni adresi belli oldu

Deneyimli Ankara gazetecisi Sedat Bozkurt, köşe yazılarıyla Gazete Duvar'da olacak. Yazarlık serüvenine yarın bir yazı dizisiyle başlayacak olan Bozkurt, daha sonra yazılarıyla her pazar günü okurlarıyla buluşacak.

Bozkurt, sevindiren haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Deneyimli isim, paylaşımında “Uzun zamandır konuktuk, artık düzenli olarak her pazar Gazete Duvar’da sizlerle buluşacağım…” dedi.

SEDAT BOZKURT KİMDİR?

1965 yılında aslen Ankara'da dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu usta gazeteci Sedat Bozkurt, Günaydın, ANKA Haber Ajansı, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl ve TV8 bünyesinde çalışmış, bir dönem ATV Ankara Haber Müdürlüğü yapmıştır.

Birgün Gazetesi ve The New Anatolian'nda da çalışan Sedat Bozkurt 2007 senesinden itibaren uzun süre Fox Tv Ankara Temsilcisi olarak çalışmıştır. 2018 yılının Ağustos ayında Fox Tv yönetimi tarafından yeniden yapılandırma gerekçesi nedeni ile görevine son verildiği açıklanmıştır. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcılığı da yapmış, mezun olduğu Gazi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar