TELEVİZYON

Seda Sayan O Ses Türkiye'de verdiği 'Paris' sözünü tuttu

Şarkıcı Seda Sayan, 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel çekimlerinde sahneye çıkan 'Biz Böyleyiz' filminin oyuncuları; Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral ve Berrak Tüzünataç'ı kendi takımına alabilmek için Paris'e götürme sözü verdi.Seda Sayan'ın sözünü tuttuğu ortaya çıktı.

Seda Sayan O Ses Türkiye'de verdiği 'Paris' sözünü tuttu

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde sahneye çıkan 'Biz Böyleyiz' filminin oyuncuları; Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral ve Berrak Tüzünataç, performansıyla göz doldurdu.

Jüri üyeleri arasında bu ekibi almak için kıyasıya bir rekabet yaşanırken, Seda Sayan büyük oynadı ve ünlü oyuncuları Paris'e götürme sözü verdi.

Bu teklife hayır diyemeyen ve Sayan'a hayranlıklarını dile getiren dörtlü de Paris'e gidiyoruz" diyerek Seda Sayan'ı seçmişti.

Posta'nın haberine göre; Şebnem Bozoklu, “Planı yaptık. Hepimizin uygun olduğu mart ayında gideceğiz” diyerek Seda Sayan’ın verdiği sözü tuttuğunu açıkladı. 4 kişilik Paris tatili uçak, konaklama, yeme-içme 100 bin TL’ye geliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar