GÜNDEM

Seda Dinçer'in ölüm haberi sonrasında CNN Türk'te gözyaşları sel oldu

Seda Dinçer'in ölüm haberi sonrasında hem olay yerinden haberi aktaran muhabir Ceylan Sever, hem de stüdyoda bulunan Semiha Şahin gözyaşlarına hakim olamadı.

Seda Dinçer'in ölüm haberi sonrasında CNN Türk'te gözyaşları sel oldu

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine dün akşam ulaşıldı. Doğanlar Apartmanı önünden yayın yapan CNN Türk muhabiri Ceylan Sever, Seda Dinçer ile ilgili haberi verirken gözyaşlarına hakim olamadı. Sever, "16 yaşındaki İnci Okan'ın sürekli sesi geliyordu. Ona ulaşan UMKE görevlisi Edanur'la bir röportaj yapmıştık. 'Birazdan gireceğiz ve İnci'ye ulaşacağız, ben İnci'yle aramda bir duvar var onunla sürekli konuşuyoruz' demişti. Onunla röportaj yaptıktan sonra genç bir beyefendi geldi. 'Bu görevli size İnci'nin arkasındaki kadının konuştuğunu söyledi mi?' dedi. Biz öyle bir şey konuşmadık dedim. Yeni evlilermiş. Gençler 'Arıyorum, arıyorum. Ulaşamıyorum' dedi. Gözleri dolu doluydu. 2 saatlik dinleneceğimiz vardıysa da dinlenemedik tabi" dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu.

Ağladığı için konuşmakta zorlanan muhabire stüdyodan deneyimli spiker Semiha Şahin yardım etmek istedi. Söz alan Şahin, konuştuğu sırada duygulandı ve o da gözyaşlarına hakim olamadı. Şahin, stüdyodaki konuklardan söz almalarını ve kendisine yardım etmelerini istedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar