POLEMİK

Seda Akgül, Demet Şener'i yerden yere vurdu!

Seda Akgül, katıldığı canlı yayında eski eşi İbrahim Kutluay ile nafaka sorunu yaşayan Demet Şener'i sözleriyle topa tuttu.

Seda Akgül, Demet Şener'i yerden yere vurdu!

Seda Akgül, bir magazin programına konuk oldu. Akgül, boşanma ve nafaka haberleriyle gündemde olan Demet Şener'e yüklendi.

"9 ÇOCUKLA MAĞARADA KALMADIN"

Akgül, boşandığı eşini nafakayı birkaç gün geç yatırdığı gerekçesiyle icra takibi başlatan Demet Şener'e şu sözlerle yüklendi: "5 milyon TL ile 4 katlı havuzlu villada yaşıyorsun. 9 çocukla mağarada kalmadın. Adam 2-3 gün geciktirmiş. Ödemesi gelmez, gecikir. Demet'in bu yaptığı adamdan hınç almak, göbek bağını koparmamak, etini kıvırmaktır.

"DEMET'İ KAÇ İŞİYLE ANDIK"

Demet'in sevgilisinin yerinde olsam 1000 kere terk etmiştim onu. Demet Şener'i kaç kere işiyle andık. 2,5 senedir yok aldatılması yok boşanması. Güzel de yaşlanmadı. Çok kötü yaşlandı. Bir estetik, bir zayıflık.

 "DEMET, MICHAEL JACKSON'A BENZİYOR"

Çağla Şıkel gibi değil. Demet Şener Michael Jackson'a benziyor. Estetik yaptırmadıysa, akrabalar herhalde. 40 yaşına kötü girdi Demet. Mutlu etmiyorsan, meşgul etmeyeceksin. Bırak gitsin. Böyle kadınları göstererek evliliği bir kazanç kapısı gibi gösteriyoruz. Benim için kadın Özlem Yıldız'dır. Kadınların kafasında 'zengin bir koca bulayım' algısı var. Sevdiğin adamın parası vardır ne ala... Parası için adam sevilmez. Demet idare edebileceği bir erkek bulmuş. Anladığım kadarıyla Cenk Bey'in Demet'e zaafı var. Ben olsam tahammül etmem. Çünkü bir erkek olarak hafifliyor.
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar