GÜNDEM

Seçim öncesi flaş iddia! Meltem Cumbul aday mı olacak?

'Meltem Cumbul Şişli'den aday olacak' haberi gündeme bomba gibi düştü. Mustafa Sarıgül'ün başvurduğu ancak henüz açıklanmayan Şişli adaylığı için gece saatlerinde önemli bir gelişme yaşandı.

Seçim öncesi flaş iddia! Meltem Cumbul aday mı olacak?

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'daki evinde akşam yemeğinde buluşmasının ardından gece saatlerinde kulislere bomba gibi bir haber düştü.

Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı'yı makamında kabul eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ardından İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in misafiri oldu

CHP'nin en çok merak edilen ilçesi ve İstanbul'un önemli ilçelerinden Şişli'de oyuncu Meltem Cumbul aday gösterildiği iddia edildi.

AKŞAM YEMEĞİNDE Mİ KARAR VERİLDİ?

Akşam yemeğinde, başta İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ikamet ettiği Üsküdar'ın da içinde yeraldığı İstanbul'un ilçeleri ile ilgili uzlaşma sağlandığı ve kurmayların yapılan anlaşmayı bugün protokole bağlayacağı öğrenildi.

Kulislere düşen bir diğer iddia ise Şişli'de Meltem Cumbul'un aday gösterilmesine Kılıçdaroğlu ve Akşener'in sürpriz buluşmasında karar verildiği.

MUSTAFA SARIGÜL SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

CHP'den Şişli için aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Sarıgül'ün aday olmasına sıcak bakılmamasının ardından ilçede çalışmalarını hızlandırdı. Sarıgül'ün Şişli'den başka yerde aday olmak istemediği ve aday gösterilmezse DSP ya da bağımsız olarak aday olacağı belirtilmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar