GÜNDEM

Seçim Öncesi Emekli Bayram İkramiyelerinde Düzenleme! Emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı'nda Kaç TL Ödenecek?

Emeklilere 2023 yılında kaç TL ikramiye ödeneceği gündemde. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere ödenecek ikramiye için hükümetin seçim öncesi zam yapabileceği iddia edildi. Emekliler, maaş zammından sonra şimdi de ikramiyelerde artış bekliyor.

Seçim Öncesi Emekli Bayram İkramiyelerinde Düzenleme! Emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı'nda Kaç TL Ödenecek?

Emekli maaşıyla ilgili güncel düzenlemeler ön plana çıkıyor. Yapılan 2023 zammının hemen ardından gözler EYT'lilere çevrildi. Şimdi ise emeklilere her yıl iki defa ödenmekte olan bayram ikramiyelerinden söz ediliyor. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı ikramiyelerine zam gelecek mi? Emekliler her bayram ne kadar ödeme alıyor? İşte yeni zam ihtimaline ilişkin uzmanlardan gelen ikramiye açıklaması...

Emekliye Kaç TL İkramiye Ödeniyor?

Emekliler, düzenli olarak her bayram 1100 TL ikramiye ödemesi alıyor. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı'nda toplam 2200 TL ikramiye ödendiğini belirtelim. Dolayısıyla bu ödemeye 2023 yılında yeni bir zam gelecek mi milyonlaca emekli merak ediyor. Seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir adım gelir mi sorusu da gündemde.

Seçim Öncesi Hükümetten Emekli ikramiyesi Zammı Gelir mi?

Emeklilere yapılacak ikramiye zammına yönelik bir takım iddialar ortaya atılsa da henüz netlik sağlanmış değil. Resmi kaynaklardan bu yönde bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıl ikramiyeler için bir düzenleme yapılmamıştı. Bu yıl nasıl bir adım atılacağı ise yakında belli olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar