RÖPORTAJ

Seçil Heper: Eskiden gazinolarda uvertür olarak çıkamayacak isimler sanatçıyım diye geziyor

Sabah yazarı Tuba Kalçık'a konuşan Seçil Heper "Eskiden gazinolarda uvertür olarak çıkamayacak isimler sanatçıyım diye geziyor" diyerek sanat dünyasından bazı isimlere eleştirilerde bulundu.

Seçil Heper: Eskiden gazinolarda uvertür olarak çıkamayacak isimler sanatçıyım diye geziyor

4 aydır mücadele ettiği kanseri yenen ve pandemi sonrası sahnelere döneceğinin müjdesini veren Seçil Heper, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a yaptığı açıklamalarla sanat dünyasından bazı isimlere eleştirilerde bulundu. Heper, "Eskiden gazinolarda uvertür olarak çıkamayacak isimler sanatçıyım diye geziyor" ifadelerini kullandı:

Tedavi süreci nasıl geçti?

Tedaviyi çok rahat geçirdim. Bu hastalıkta moral önemli. Sürecin başından bu yana kızım Ayda Öztürk en büyük yoldaşım oldu. Ülkemiz kanser tedavisinde çok iyi bir noktada, bunu yaşayarak deneyimledim. Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyatım gerçekleşti. Çok masraflı bir tedavi olmasına rağmen devlet hastanesinde tedavi görürken cebimden beş kuruş ödemedim. Her şeyimi devletimiz karşıladı. Allah razı olsun. Amerika'da olsaydım en az 500 bin TL para öderdim. En son teknolojide pırıl pırıl cihazlarla tedavi gördüm. Devlet hastanelerimiz hem çok temiz, hem de çok kaliteli hizmet veriyor. Çok şanslıyız ki böyle bir sağlık sistemimiz var, çok değerli doktorlarımız var. Pandemi döneminde çalışan tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızı ayakta alkışlıyorum. Ülke olarak hepsine minnettarız.

Yeni nesil sanatçıları nasıl buluyorsunuz?

Her önüne gelen sanatçı diye anılır oldu. Eskiden gazinolarda uvertür olarak bile çıkamayacak isimler şimdi 'Sanatçıyım' diye geziyor. Sesleri de yok, eser bilgileri de zayıf. Devlet Radyosu'nda beğendiğim isimler var. Popüler isimler arasında Sibel Can, Funda Arar, Zuhal Olcay ve Gökhan Sezen'i beğeniyorum.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum