GÜNDEM

Şebnem Bursalı'nın 8 ödül gururu

Takvim yazarı Şebnem Bursalı, Turkuvaz Medyaya gelen 8 ödülü yazdı.

Şebnem Bursalı'nın 8 ödül gururu

Takvim yazarı Şebnem Bursalı bugünkü yazısında Anadolu Yayıncılar Derneği'nin Turkuvaz Medya'ya verdiği 8 ödülü yazdı.

Şebnem Bursalı, meslek örgütlerinden gelen bu ödüllerin gurur verici olduğunu belirterek "Biz gazetecilerin en büyük motivasyonu budur" dedi.

İşte o yazı:

ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ TURKUVAZ'A
Bizler mesleğimizi yaparken en büyük motivasyonumuz yazdığımız haber ve yazıların, yaptığımız yorumların ses getirmesidir.

Hele bir de meslek örgütlerinden ve halktan ödüle layık görülürsek, en büyük moralmotivasyonumuz olur. 348 yerel radyo ve televizyonun üye olduğu Anadolu Yayıncıları Derneği (AYD) tarafından verilen Anadolu Medya Ödülleri'nde tam 8 kategoride ödüller Turkuvaz Medya grubuna verildi.


AYD Başkanı Sinan Burhan tarafından açıklanan ödüllerde yılın haber kanalı A Haber, En İyi TV Genel Yayın Yönetmeni Abdülhalik Çimen, En iyi Program Unutma ile Murat Gener, En İyi Gazete Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, En İyi Köşe Yazarı Sabah Yazarı Hilal Kaplan, En iyi TV Ankara Temsilcisi ATV Ankara Temsilcisi olarak bendeniz, en iyi kadın oyuncu ATV'de reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncularından Deniz Çakır, En İyi Yarışma Programı da Murat Yıldırım'ın sunduğu ATV'nin fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e verildi. Teşekkürler Anadolu medyası... Turkuvaz Medya'yı okumaya ve izlemeye devam ediniz...
.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar