GÜNDEM

Şebnem Bursalı uyuşturucuya savaş açtı

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği bu yıl kendisine madde bağımlılığıyla mücadeleyi seçti.

Şebnem Bursalı uyuşturucuya savaş açtı

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı ve ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, dernek olarak bu yıl uyuşturucuyla mücadele edeceklerini bildirdi.

Şebnem Bursalı, Takvim'deki köşesinde Türkiye'nin terör kadar uyuşturucu belasıyla da boğuştuğunu belirtti..

İşte Şebnem Bursalı'nın bugünkü yazısından bir bölüm: 

Sporla güvende kal

En az terör kadar önemli bir konusu var Türkiye'nin; madde ve madde bağımlılığı.

Bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da devletin her birimi bu mücadeleye dahil ediliyor. Sadece devletin bu konuda tedbir alması yetmez, toplumun da aynı mücadelenin içinde yer alması önemli.

40. yılını kutlayacak olan Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) de bu yılkendisine madde bağımlılığıyla mücadeleyi seçti. RTGD'nin paydaşlığı ile medyadadaha görünür olmak ve farkındalığı arttırmak en önemli hedef.

Dün de İçişleri Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlıkları ile birlikte "Sporda Kal Güvende Kal" isimli projenin ilk ayağı Ankara'da yapıldı.

Her iki bakanın mesajları çok önemliydi. Bakan Soylu, uyuşturucu ticareti yapanlarla mücadelede gelinen noktaya dikkat çekerken, Spor Bakanı Osman Bak, özellikle ailelerin evlatlarına yönelik ilgi ve sevgisiyle ve spora daha fazla yönlendirmesiylebu tür kötü alışkanlıklara sapmanın önlenebileceğinin altını çizdi.

Şebnem Bursalı'nın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar