GÜNDEM

Şebnem Bursalı: Kızıl Soros'a Bay Dışkı sahip çıkıyor

Takvim yazarı Şebnem Bursalı, Kızıl Milyarder lakaplı Osman Kavala'yı destekleyen Sevan Nişanyan'a verdi veriştirdi

Şebnem Bursalı: Kızıl Soros'a Bay Dışkı sahip çıkıyor

Takvim yazarı Şebnem Bursalı,  bugünkü köşe yazısında Yazar sevan Nişanyan'ı yerden yere vurdu.

Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Osman Kavala'nın karanlık ilişkilerinin olduğunu vurgulayan Şebnem Bursalı "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim, Bu karanlık adama da daha önce eşinin başına dışkı boca eden Sevan Nişanyan" destek oluyor" dedi.

Şebnem Bursalı, Sevan Nişanyan'ın kaçtığı Yunanistan'dan Türkiye'ye kin kustuğunu belirtti.

İşte Şebnem Bursalı'nın yazısından bir bölüm:

Kızıl Soros'a Bay Dışkı sahip çıkıyor

Kızıl Milyarder ya da Kızıl Soros ya da bilinen adıyla Osman Kavala. Geçen hafta FETÖ kapsamında terör fonunun kilit ismi iddiasıyla gözaltına alınan bu karanlık işadamının evindeki dijital malzemeler inceleniyor, telefonundaki geçmişe dönük HTS trafiği irdeleniyor, 15 Temmuz öncesi katıldığı toplantılar mercek altında.

STK çalışmaları adı altında ajanlık iddialarına kadar giden bir şüphe ile her siyasi krizde adı geçen Kavala'nın;

IKBY'nin gayrimeşru referandum kararının ilk adımlarının atıldığı 15 Şubat'taki Moskova'daki konferansa PYD'nin o dönemki Lideri Salih Müslüm, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve CIA'nın sesi konumundaki Michael Rubin ile katıldığı fotoğraflarla kanıtlandı.

"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" derler ya, bu karanlık Kızıl Soros'un en yakın arkadaşı da İzmir Şirince'de yıllarca yasalara aykırı imar yapıp, yasalar uygulanmaya kalkılınca Ermeni kimliği üzerinden suistimal eden Sevan Nişanyan çıktı.
Bu adam inşaat mevzuatına aykırı davranmaktan tutuklu iken cezaevinden izinli çıkıp Yunanistan'a kaçmış ve ne alaka ise "siyasi iltica" için başvurmuş ve geçici ikamet kartı hemen verilmişti.

Şimdi kaçtığı Yunanistan'dan attığı twitlerle Türkiye ve Türk milletine hakaret eden bu adamı, yıllar önce evli olduğu kadının başından aşağıya dışkı atmasıyla da hatırlarsınız.


Şebnem Bursalı'nın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar