POLEMİK

Şebnem Bursalı CHP'li vekillerin yasak aşk bombalarını patlattı

Takvim'de yazmaya başlayan usta gazeteci Şebnem Bursalı, Ankara kulislerine bomba gibi düşecek iki yasak aşk skandalını köşesine taşıdı.

Şebnem Bursalı CHP'li vekillerin yasak aşk bombalarını patlattı

Şebnem Bursalı, Takvim'deki ilk yazısında CHP'yi karıştıracak bir yazıya imza attı.

ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı CHP'li iki vekil ile yine CHP'li bir başka vekilin danışmanıyla yasadığı yasak aşkları köşesine taşıdı.

İşte Şebnem Bursalı'nın gündemi sallayacak ilk yazısından bir bölüm:

HİZMET AŞKI MI YASAK AŞK MI!..
Herkes gider Mersin'e, CHP gider tersine diyelim ve başka partiler hizmet aşkıyla daha ne kadar üretebiliriz diye çalışadursun, CHP de yasak aşk işleriyle uğraşıyor şu sıralar. Şimdilik çok ama çok gizli ama konu, CHP Genel Başkanı Kemal beyin eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na kadar gittiğine göre daha da büyümesi yakındır. Hem de en yasağından 2 bomba aşk skandalı bu.

İlk bomba; Türkiye'nin batıya açılan kapısı diye bilinen ilin kadın milletvekili ile Marmara Bölgesi'nden bir şehrin erkek vekili arasında bir süredir yaşanan ilişki... Kadın vekil bekar ama erkek evli ve 2 çocuklu olunca, konu Selvi Hanım'a kadar gelmiş. Şu anda parti yönetimi bu sorunu nasıl çözeceğini düşünüyor.

İkinci bomba daha da beter; danışmanıyla aşk yaşayan bir vekilden söz ediyoruz. Güney illerimizden bir vekile, bir arkadaşı kızını emanet eder ve staj yapmasını rica eder. Bir süre sonra vekil kıza tutulur ve birinci danışmanını işten çıkartıp bu kızımızı kadroya alır. 5 bin 500 TL de maaşa bağlar. 4 erkek babası olan bu vekil, eşine de aşık olduğunu ve boşanmak istediğini söyler. Son günlerde ise vekilin oğullarından birisinin TBMM'deki makam odasında babasıyla hayli hararetli ve hatta şiddete kadar giden boyutta tartıştığı konuşuluyor.

Anlayacağınız; CHP'nin bir numaralı gündemi şu sıralar ne ülke sorunları ne millet meseleleri...

Şebnem Bursalı'nın köşesinin tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar