GÜNDEM

Şebnem Bursalı Berat Albayrak'ın hedefte olma sebeplerini yazdı

Sabah Gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, bugün kaleme aldığı yazısında Türkiye'nin içerde ve dışarda yaptığı hamlelerin rövanşını almak isteyenlerin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşmak istedikleri yazdı.

Şebnem Bursalı Berat Albayrak'ın hedefte olma sebeplerini yazdı

Piyasalardaki dalgalanmaların ardından dolardaki yükseliş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan açıklamalar son günlerin en çok konuşulan konularından. 

Sabah Gazetesi yazarı Şebnem Bursalı da bugünkü köşesinde Türkiye'nin başkanlık sistemine geçtiği son iki yıl içerisinde ekonomi üzerinde 4 kez operasyan yapıldığını, ekonomiye yönelik son saldırının ise cuma günü olduğunu dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü "Ekonomi dinamiklerinden kaynaklı hiçbir gerekçe ve gösterge ile açıklanamayan bu yükselişin tek sebebi; dış kaynaklı operasyon olmasıdır."

Türkiye'nin, pandemi sürecinde olunmasına rağmen ilk çeyrekte yüzde 4 buçuk büyüdüğünü belirten Bursalı, "Hiçbir gerçekçi kur yükseliş sebebi ortada yokken ortaya çıkanların tek bir ifadesi var: Operasyon! Ve bu operasyonlarda görünen hedef; yerli ve milli ekonomiyi savunan, ekonomiyi dışa bağımlılıktan kurtarma sürecini yürüten Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve elbette nihai hedef de Başkan Recep Tayyip Erdoğan!" şeklinde konuştu.

Bursalı, ekonomiye yönelik saldırıların sebeplerini ise şu şekilde açıkladı "Libya konusundaki dik duruşumuzun hesabı sorulmak isteniyor! Doğu Akdeniz'deki hak arayışımızın rövanşı alınmak isteniyor! Ayasofya'nın ibadete açılmasının bedeli ödetilmek isteniyor!"

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar