GÜNDEM

Saygı Öztürk: Muharrem İnce, belediye başkanlarının seçimlere bu kadar müdahil olmasına tepkili

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugünkü köşesinde Muharrem İnce'nin parti kurmak için görüştüğü 18 kişinin 17'sinden olumlu yanıt aldığını yazdı. Öztürk, İnce ve arkadaşlarının "belediye başkanlarının seçimlere bu kadar müdahil olmasına tepkili" olduğunu kaydetti.

Saygı Öztürk: Muharrem İnce, belediye başkanlarının seçimlere bu kadar müdahil olmasına tepkili

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, bugünkü köşesinde "İnce, İstanbul’dan başladı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Öztürk, İnce'nin İstanbul'a geldiğini yeni parti için bazı CHP'lilere teklif götürdüğünü kaydetti. Buna gör eİnce, 17 kişiden olumlu yanıt aldı:

Muharrem İnce'yi dün bazı CHP milletvekillerinden telefonla arayanlardan “Gel bu işten vazgeç. Mücadeleni partimizde sürdür” diyenler de, “Haklısın. Bizim de rahatsızlıklarımız var. Belediye başkanları illerinde partiyi yönetir hale geldi” diye yakınanlar da var. İnce, CHP'den ayrılacağını, partisini kuracağını belirtti, “Partimde kalmak için kendimi zorluyorum ama olmuyor” dedi. Kendisine ve arkadaşlarına yapılanları affetmiyor. O da, belediye başkanlarının seçimlere bu kadar müdahil olmasına tepkili.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar