GÜNCEL

Saygı Öztürk: “Genel başkana karşı çok ayıp ediyorlar”

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, "Genel başkana karşı çok ayıp ediyorlar" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Saygı Öztürk'ün yazısı:

Düne kadar çalışkanlığı, dürüstlüğüyle el üstünde tutulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seçimlerden sonra vuran vurana. CHP’nin oyunun yüzde 25’te kalmasının sorumlusu olarak Kılıçdaroğlu gösteriliyor. Ama bu kadar da olmaz ki. Daha düne kadar sorumlu makamda olan, milletvekili adaylarını belirleyenler, şimdi çıkıp aday seçiminin doğru olmadığını öne sürebiliyorlar.

Yaklaşan bir yerel seçim var. Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına itiraz edenlere karşı genel başkanlıktan istifa edecek noktaya gelmişti. Yanılmadı, İmamoğlu ile seçimi kazandı. Kuşkusuz bu seçimde İYİ Parti ile işbirliği, HDP’nin desteği de unutulmamalı. Acaba Kılıçdaroğlu-Akşener işbirliği, genel başkan değişikliği halinde yine sürecek mi? Bu belirsiz. İYİ Parti’nin koşulunun, kendi adaylarının bu kez CHP tarafından desteklenmesi yönünde olduğunu da hatırlatalım.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar