GÜNCEL

"Saygı Öztürk adamsa özür dilesin"

Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün Ak Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve eşine yönelik tepki çeken yazısı Perde Arkası'nda masaya yatırıldı.Özışık kardeşler ve Uzun Saygı Öztürk'e adeta ateş püskürdü ve tüm Trabzon'un Saygı Öztürk'e tepki göstermesi için çağrıda bulundu.

Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün, AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve eşi Ali Ayvazoğlu hakkındaki yazısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok sert tepki gösterdi. Hadi Özışık, Süleyman Özışık ve Abdurrahman Uzun Perde Arkası'nda bu konuyu masaya yatırdı.

"Belaltı gazetecilik yapılmasın" diyen Süleyman Özışık, Saygı Öztürk'ün özür dilemesi gerektiğini belirtti. Hadi Özışık da "Süleyman Soylu'nun söylediği şeyin altına imzamı atarım. Namussuzluktur. " dedi.

"SAYGI ÖZTÜRK ÖZÜR DİLESİN"

Süleyman Özışık şu değerlendirmelerde bulundu:

Bize kimse namus satmaya kalmasın. Bahar Ayvazoğlu, bir adama aşık olmuş evlenmiş. Saygı Öztürk kimi destekliyor? Kendi cenahında ne pislikler olduğunu bilmiyor mu? Buyrun Sözcü'den başlayalım. Fox'tan başlayalım. Kim karısına şiddet uyguluyor, kimin karısı camlardan atlamaya çalışıyor... Belaltı gazetecilik yapılmasın. Saygı Öztürk mesleki olarak medeni ölüdür. Yılmaz Özdil villa meselesinden ötürü medeni ölüdür. Saygı Öztürk adamsa özür dilesin.Özür dilemek Öztürk'ü büyütür.

"İMZAMI ATARIM"

Hadi Özışık ise şu değerlendirmede bulundu:

Saygı Öztürk'ü ben yıllardır tanırım. Şu ifade Süleyman Soylu'nun söylediği şeyin altına imzamı atarım. Namussuzluktur. Eğer bilerek yapmışsa.

"TRABZON'UN AYAĞA KALKMASI LAZIM"

Abdurrahman Uzun ise şu değerlendirmelerde bulundu:

Trabzon'un 't'sine laf söylendiğinde ayağa kalkan Trabzon'un bu olay karşısında ayağa kalkması lazım.Trabzon'un bu gazetecinin karşısına dikilmek namusudur. Tüm vekillerin, derneklerin, vakıfların ayağa kalkıp Bahar Ayvazoğlu'nun hukukunu korumakla yükümlüdür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar