DİZİ DÜNYASI

"Savaşçı" El Bab'a mı gidiyor?

Fox TV'de başlayacak olan ve "Yeni Sakarya Fırat" olarak gösterilen Savaşçı dizisi, “DEAŞ ve Suriye’ye gidecek. Belki El-Bab operasyonuna kadar uzanabilir...”

"Savaşçı" El Bab'a mı gidiyor?

Fokx TV'nin büyük bir iddia ile yayına hazırladığı Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunun belli olmasının ardından en merak edilen yönü hangi konuların işleneceği...

Savaşçı'nın başrolleri Berk Oktay, Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Nazan Diper, Alp Öyken, Yeliz Akkaya ve Alican Albayrak arasında paylaşılıyor...

Dizinin senaristinin Süleyman Çoban olması, akıllara TRT'nin fenomen dizisi Sakarya-Fırat'ı getiriyor...

Sakarya-Fırat'ta askerler PKK ile mücadele ediyordu... Peki ama Savaşçı'da hangi şer güçlerle mücadele edcekler?..

Savaşçı ile ilgili tüyolar Milliyet yazarı Sina Koloğlu'ndan geldi...

İşte o yazı:

EL BAB’A GİDECEK Mİ?

‘Savaşçı’, Fox’un iddialı dizisi. Konusunu, “Ülkenin başına musallat olan, dertlerle mücadele eden aynı meslekten bir grup askerin hikayesi” diye anlattılar.

‘Sakarya Fırat’ dizisinin yazarı Süleyman Çobanoğlu yazdı yine. “Akla bu dizinin gelmesi, karşılaştırılması doğal” diyor Limon Film cephesi.

Peki o zaman dizi ne anlatacak, nerelere gidecek? “DEAŞ ve Suriye’ye gidecek. Belki El-Bab operasyonuna kadar uzanabilir” deniliyor.

“Bu, daha gösterişli bir prodüksiyon, sinema lezzetinde olacak” iddiası var.

“Ajitasyon propaganda hali ne durumda olacak?” diye de sordum.

“Propagandaya dönüşmemesi için elimizden geleni yapmamız ve ‘bağımsız’ tavrımızı korumamız gerektiğine dair Limon Film ve dizinin yayınlanacağı kanal olarak tam bir ‘mutabakat’  halindeyiz. Umarım başarılı oluruz” dediler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar