DİZİ DÜNYASI

Savaşçı dizisine dört takviye birden

Fox'ta yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisine dört yeni isim katıldı.

Savaşçı dizisine dört takviye birden

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Çağrı Şensoy, Ali Tarık Fındık  ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisine dört yeni isim katıldı. Sema Şimşek, Tevfik Erman Kutlu, Şahverdi Ali Eren ve Charles Carrol da artık sevilen dizinin kadrosunda yer alıyor.

Geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan Savaşçı’nın 30. bölümü itibarıyla dizinin kadrosuna dahil olan Charles Carrol, “Cortes” karakteriyle ekrana geldi. CIA ve pek çok yabancı istihbarata aynı anda çalışan, Irak'taki Amerikan Özel Güvenlik Şirketlerini yöneten biridir.

Sema Şimşek, terörist kamplarında yetişmiş, Kuzgun’a aşık “Roza” karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken Tevfik Erman Kutlu, katil “Çeto” olarak ekranlara gelecek. Çeto, Bosna savaşında Müslümanları öldüren en azılı Sırp çetelerinde yer almış, minareye çıkıp ateş ederek çok sayıda Müslümanı öldürmüş bir katil.

Şahverdi Ali Eren ise Kuzgun’dan korkan, onun gözüne girmek için her şeyi yapabilecek “Seyfi” karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Ünlü oyuncular, Savaşçı’da da dikkatleri üzerine toplayacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar