TELEVİZYON

Sarp Apak Türkiye’nin İyi Olmak Zorunda Olduğunu Anlattı

Televizyon kanallarının ünlü oyuncuları arasında yerini alan Sarp Apak uzun sezonlar boyunca televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşturulan Avrupa yakası isimli projenin hemen arkasından Kavak Yelleri isimli dizide oynamıştı.

Sarp Apak Türkiye’nin İyi Olmak Zorunda Olduğunu Anlattı

Televizyon kanallarının ünlü oyuncuları arasında yerini alan Sarp Apak uzun sezonlar boyunca televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşturulan Avrupa yakası isimli projenin hemen arkasından Kavak Yelleri isimli dizide oynamıştı. Hemen arkasından da çok büyük geniş hayran kitlesine sahip oldu. Gerek dizi sektörüne gerekse sinema sektöründe boy gösteren ünlü oyuncu Sarp Apak takipçileri tarafından beğenilen bir oyuncu olma yolunda ilerliyor.

Yalan Dünya dizisinde de Emir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sarp Apak hafızalarda yer edindi ve son olarak televizyon ekranlarında kaderimin oyun dizisindeki Mahir karakteri ile birlikte ön plana çıkmayı başardı. Son yıllarda komedi rolünde oynayan ünlü oyuncu Sarp Apak’ı kaderimin oyunu isimli dizide dram rolünde görmek hem farklı bir deneyim yaşattı hem de hem komedi rolünde hem de dram rolünde başarılı bir oyun sergilediğini herkese kanıtladı.

Ünlü Oyuncu Sarp Apak Deprem Felaketi İle İlgili Paylaşımlarda Bulundu
 Ünlü oyuncu Sarp Apak dizilerdeki performansı sadece ülkede değil aynı zamanda yurt dışında da büyük yankı buldu. Son dönemlerde ise Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler neticesinde sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kahramanmaraş’ta üst üste yaşanan iki büyük deprem felaketinin arkasından ünlü oyuncular hemen işbaşı yaparak sosyal medya üzerinden hem mesajlar iletti hem de yardım kampanyalarına destek verdiler.

Ömrümün Sonuna Kadar Türkiye’de Olacağım!
Ünlü oyuncu Sarp Apak 41 yaşında olduğunu ve tüm hayatını Türkiye’de geçirdiğini baba olduğunu onunla da bir gelecek hazırlamaya çalıştığını ve ömrünün tamamına da Türkiye’de geçireceğini anlattı. Bu anlamda Türkiye’nin çok iyi olmak zorunda olduğunu kim yönetirse yönetsin eleştiri yapılacağını anlattı.

Takipçilerinden çok büyük destek alan ünlü oyuncu paylaşımını 3 milyondan fazla görüntülenen Sarp Apak bu rolünün yanı sıra deprem felaketi ile ortaya koymuş olduğu tavrı da gözlerden kaçmadı. Depremden hemen sonra yardım için ekiplerin deprem bölgesine ulaşmasına dikkat çeken Sarp Apak bu alanda kendi ailesini kurtarır gibi çalışan herkesi bu ülkenin kahramanı ilan etti ve ünlü oyuncu madenci arkadaşlarını da unutmadı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar