GÜNDEM

Şamil Tayyar'dan bomba çıkış: Kürşat Ayvatoğlu'nu AK Parti'ye kim soktu?

Gazeteci Şamil Tayyar, Kürşat Ayvatoğlu'nun kokain kullandığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından AK Parti’nin içindeki taciz/tecavüz salgını karşısında savunmaya geçen CHP gibi yapmadığını belirterek hızlı refleks gösterdiğini söyledi. Tayyar bunun yanı sıra 'Şimdi ders çıkarma zamanı. Sadece çürük elmalar değil sepete atanlar da ayıklanmalı. diyerek uyarıda bulundu.

Şamil Tayyar'dan bomba çıkış: Kürşat Ayvatoğlu'nu AK Parti'ye kim soktu?

Lüks aracında kokain kullandığı görüntülenen, savcılık sorgusunda “pudra şekeri” savunması yapan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, “kokain kullandığını” itiraf etti. Savcı, Ayvatoğlu’nun arasında bulunduğu 6 şüpheliyi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.Öte yandan AK Parti, Kürşat Ayvatoğlu'nun Genel Merkez'deki görevine son verdi.

AYVATOĞLU'NU AK PARTİ'YE KİM SOKTU?

Kürşat Ayvatoğlu'nun skandal görüntülerinin ortaya çıkması sonrası başta AK Parti olmak üzere Ayvatoğlu'na her yerden sert tepkiler geldi.   AK Partili eski vekil ve gazeteci Şamil Tayyar, AK Parti'nin olayla ilgili çok hızlı refleks gösterdiğine dikkat çekti. Tayyar bunun yanı sıra Ayvatoğlu'nu partiye kimin aldığının da sorgulanması gerektiğini belirtti. 

Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"AK Parti, kokainci gençle sınavından geçti. İçindeki taciz/tecavüz salgını karşısında savunmaya geçen CHP gibi yapmadı, üzerine gitti. Gencin iş akdini feshetti, sonra tutuklandı. Şimdi ders çıkarma zamanı. Sadece çürük elmalar değil sepete atanlar da ayıklanmalı."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar